Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 19/7
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 19/7

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ενώπιον εκπλήξεων και ανατροπών

Κριός

Ο ενεργός Ουρανός σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα στις συναλλαγές σου, αρκεί να αναδείξεις την διαφορετικότητα σου, αφού θα σου ανοίξει «πόρτες», δυσπρόσιτες για τους πολλούς. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα δείχνει πρόθυμος να καλύψει πολλά κενά στην διασκέδαση σου αλλά και στις δημιουργικές ενασχολήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ερμής στον Λέοντα διευκολύνει την εξέλιξη θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι αν σκέφτεσαι να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες, βρίσκεσαι στο σωστό timing. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους, σε φέρνει σε κατάσταση πληρότητας. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να… αλλάξεις μυαλά και τακτική.


Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου πολλαπλασιάζει τις χαρούμενες στιγμές σου και σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς πολλά. Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε ένα ευχάριστο ταξίδι ή να σου φέρει ένα καλό μαντάτο. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε μια απροσδόκητη αύξηση του εισοδήματος σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις την πολιτική σου, επιλέγοντας κάτι πιο… extreme! Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθείς στην «άχαρη» θέση να προσπαθείς να συνέλθεις από ένα «σοκ», που δεν προκάλεσες εσύ. Παράλληλα, αν σχεδιάζεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση, δεν έχεις παρά να κάνεις το καθοριστικό βήμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ερμής στο ζώδιο σου δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει με κάθε μέσον στην πρόοδο και την ανάδειξη των προσόντων σου. Μένει όμως σε σένα να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους εμπλουτίζει τις παρέες και τις φιλίες σου με νέα πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου προσδίδει κοινωνική λάμψη και γοητεία, που φυσικά μπορείς να εκμεταλλευτείς για να υλοποιήσεις πολύ πιο εύκολα τα σχέδιά σου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα σε βοηθά να διασαφηνίσεις καταστάσεις, ίσως μάλιστα σου αποκαλυφθεί ένα σημαντικό μυστικό. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να γίνεις πιο ανοικτός/η στις αλλαγές ή να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σε φέρνει κοντά σε άτομα ή φορείς που μπορούν να συμβάλλουν στο να… ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχύτερα με ότι σε απασχολεί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Λέοντα ευνοεί τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς στόχους σου, ίσως μάλιστα βρεθείς σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση. Αν πάλι σκέφτεσαι να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, τώρα είναι η ώρα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σου και σου επιτρέπει να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Αφροδίτη στους Διδύμους αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου και βελτιώνει τις δημόσιες σχέσεις σου. Ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα σε τροφοδοτεί με πάμπολλες πληροφορίες, ενώ σε καλεί να… ξεσκάσεις με ένα ταξιδάκι ή μέσα από επαφές με φίλους/ες και γνωστούς/ες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να προκαλέσει ανατροπές, τόσο στις σχέσεις ή τις συνεργασίες, όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, μπορείς ωστόσο να δρομολογήσεις εσύ πρώτος/η κάποιες αλλαγές με τον «αέρα» του ισχυρού ή του «αφεντικού». Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα ευνοεί τα οικονομικά σου και μπορεί να σου προσφέρει κι ένα «έξτρα μπόνους».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Λέοντα σου προσφέρει μερικές ακόμη ευκαιρίες για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, δέξου λοιπόν τις προτάσεις που σου γίνονται, πριν… εκπνεύσει η προθεσμία τους! Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους διανθίζει την καθημερινότητά σου με περισσότερες ευχάριστες ή χαρούμενες καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Λέοντα υποστηρίζει τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για δουλειά ή σκοπεύεις να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός άνετου και πιο χαρούμενου οικογενειακού περιβάλλοντος. Παράλληλα ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι… διαφορετικό στην προσωπική σου ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved