Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 11/8
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 11/8

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αισιοδοξία και χαμόγελα

Κριός

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία ενισχύει την «παιχνιδιάρικη» διάθεση σου, με συνέπεια η κοινωνική αλλά και η προσωπική σου ζωή να γίνει πιο πλούσια και δημιουργική. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια ικανοποίηση από ένα πρόσωπο που αγαπάς ή μια συνεργασία-συμφωνία. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να αναδείξει ένα εργασιακό ζήτημα που έχει και κάποιες ασαφείς πτυχές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να λειτουργήσει θετικά στον οικογενειακό τομέα, εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για σένα και τους οικείους σου. Επιπλέον, μπορεί να κάνει τα δύσκολα εύκολα, σε σχέση με τα εργασιακά σου. Παράλληλα όμως, δημιουργείται μια «θολούρα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι ίσως διαπιστώσεις ότι οι προθέσεις κάποιου/ας δεν είναι και τόσο αγαθές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία προσδίδει στην καθημερινότητά σου έναν πιο επικοινωνιακό αλλά και διασκεδαστικό χαρακτήρα. Από αυτήν την άποψη αξίζει και… με το παραπάνω να κοινωνικοποιηθείς και να εκδηλώσεις τις πιο εξωστρεφείς πτυχές της προσωπικότητάς σου. Επιπλέον, καλό είναι να προνοήσεις και για την ασφάλεια των περιουσιακών σου στοιχείων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία θα συνεισφέρει στην κάλυψη των βασικών αναγκών σου και γενικότερα σε μια βελτίωση των οικονομικών σου, όσο και σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Δεν έχεις λοιπόν κάτι να φοβάσαι στους συγκεκριμένους τομείς. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στην Παρθένο σε παραπέμπει σε… μάστορες και τεχνικούς, αφού κάποιες δυσλειτουργίες μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Τα καλά νέα είναι πώς ο Ήλιος στο ζώδιό σου τονίζει τη «λάμψη» σου και αυξάνει την αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπο σου, κάτι βέβαια που καλείσαι να «εξαργυρώσεις» έμπρακτα και να μην αρκεστείς μόνον σε υποσχέσεις. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα ταξίδια και τις αγορές αξεσουάρ.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Φαίνεται πως ο Ερμής στο ζώδιο σου έχει.. απολέσει μέρος της λογικής του, με κίνδυνο να πέσεις σε λάθη που δεν συνηθίζεις. Καλό είναι λοιπόν να επιστρατεύσεις την διαίσθησή σου, ώστε να προστατευτείς από τις κακοτοπιές. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ξεγελαστείς από έναν συνεργάτη ή έναν «δικό σου» άνθρωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Προάγεται η ευτυχία αλλά και την κοινωνικότητά σου, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σε μια νέα φιλία ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, καλό θα είναι να χρησιμοποιήσεις τις «άκρες» που διαθέτεις, ώστε να γίνουν όλα πολύ πιο εύκολα για σένα. Παράλληλα, καλείσαι να «κλέψεις» χρόνο για να διαλογιστείς, μακριά από εξωτερικές εντάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία βελτιώνει τις σχέσεις σου με «ισχυρά» πρόσωπα και συμβάλλει θετικά στα επαγγελματικά σου. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στην Παρθένο «ρίχνει ομίχλη» σε ζητήματα που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ή μια συλλογική προσπάθεια και τελικά η καλή σου πίστη μπορεί να σε κάνει «εκμεταλλεύσιμο/η».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Κατ’ αρχήν τα νέα είναι… υπέροχα, αφού το εξάγωνο Ήλιου-Δία «δουλεύει» για σένα, κάνοντας την ζωή σου πολύ πιο εύκολη. Επιπλέον, απελευθερώνει την προοπτική ενός ταξιδιού ενώ ίσως σου φέρει και μια καλή είδηση. Ωστόσο, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές μιας υπόθεσης, έχοντας κατά νου ότι τα φαινόμενα… απατούν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία παραπέμπει σε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις πολύ. Επιπλέον, μπορεί να τύχεις μιας ευνοϊκής υποστήριξης από ένα ισχυρό άτομο. Αντίθετα, η αδυναμία που «τρέφεις» για ένα κοντινό ή συγγενικό σου πρόσωπο, δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Παράλληλα, αναμένονται ακυρώσεις στις επαφές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία βελτιώνει θεαματικά τις σχέσεις σου με τους άλλους, έστω κι αν εσύ δεν… κουνήσεις το μικρό σου δακτυλάκι! Η συγκυρία λοιπόν ευνοεί τις συνεργασίες αλλά και την δικτύωση σου σε παρέες και «κυκλώματα», ιδιαίτερα του εξωτερικού. Παράλληλα όμως, καλείσαι να είσαι λιγότερο… αφηρημένος/η αλλά και εύπιστος σε διαδικασίες που αφορούν σε οικονομικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με τον «ζαλισμένο» Ερμή στην Παρθένο, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου αρχίζουν να μοιάζουν με ένα μπερδεμένο κουβάρι χωρίς αρχή και τέλος. Σε κάθε περίπτωση πάντως, χρειάζεσαι περισσότερη λογική, αφού καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις και συμπεριφορές που ενεργοποιούν τις αδυναμίες σου. Μπορείς ωστόσο να προβείς σε έναν δημιουργικό «αντιπερισπασμό», ασχολούμενος/η με τα καλλιτεχνικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved