Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την  Τρίτη 15/8
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 15/8

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη ΡιζόπουλοΉ όλα ή... τίποτα!

Κριός
Ο Ουρανός στο ζώδιο σου σε βοηθά να διαπιστώσεις ότι τελικά κάποια πράγματα γίνονται πολύ εύκολα όταν λειτουργείς «ασύμβατα» ή πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα!
Παράλληλα όμως, με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, στο σπίτι ή την οικογένειά σου φαίνεται ότι μια κατάσταση «δεν πάει άλλο» κι εδώ είναι που καλείσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος
Ο ενεργός Ουρανός δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει θετικά σε θέματα υγείας και διατροφής, με την μόνη προϋπόθεση να αλλάξεις «ρότα», υιοθετώντας μια νέα τεχνική ή φιλοσοφία ζωής. Επιπλέον, ίσως σου αποκαλυφθεί ένα οικογενειακό μυστικό. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε θέλει πιο «υποψιασμένο/η» στις συναλλαγές σου με τον «έξω κόσμο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου φέρει μια νέα φιλική σχέση και περισσότερες παρέες, με κύριο χαρακτηριστικό τους την διαφορετικότητα. Παράλληλα όμως, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στον οικονομικό τομέα, απαλλαγμένος/η από δεσμεύσεις, περιοριστικές πεποιθήσεις και παθογένειες. Ίσως μάλιστα να απαιτηθούν θυσίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος
Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να «σκοτεινιάσει» κάπως την διάθεσή σου, μέσα από κάποια δυσάρεστα περιστατικά, το ζητούμενο ωστόσο είναι να «αναγεννηθείς από τις στάχτες σου», διαγράφοντας με μια «μονοκοντυλιά» όλα εκείνα που σε «κρατάνε» πίσω, από τις πάγιες συνήθειες ή τις εμμονές σου, μέχρι τις δεσμεύσεις σου που αποδείχτηκαν ασύμφορες στην πράξη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου φέρει απρόσμενες ειδήσεις ή ένα ξαφνικό ταξίδι αλλά και να αλλάξει το πλαίσιο των σχέσεών σου με άτομα ή φορείς του εξωτερικού. Επιπλέον μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική μετακίνηση. Παράλληλα όμως η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για όλα εκείνα που μπορεί να διαδραματίζονται στο παρασκήνιο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος
Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να βάλεις τέλος σε μια σχέση που δεν σου αξίζει ή να αποσυρθείς οριστικά από μια συλλογική προσπάθεια που δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες σου. Επιπλέον ενδέχεται να προκύψουν δύσκολες καταστάσεις σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Υπάρχουν όμως και ευχάριστα, αφού ο ενεργός Ουρανός σου διευκολύνει την ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός
Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να «ζυγίσεις» όλα εκείνα που σου εμφανίζονται ως «ικανή και αναγκαία συνθήκη» για την πρόοδο και την καριέρα σου, ίσως μάλιστα με έναν περίπου «εκβιαστικό» τρόπο. Κι εδώ είναι που θα πρέπει να αποφασίσεις το «με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις», προσμετρώντας τα πράγματα με γνώμονα την αλήθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός
Ο ενεργός Ουρανός σου δίνει πλεονέκτημα στις εργασιακές σου σχέσεις, αρκεί να μπεις στον... κόπο να αλλάξεις ότι δεν σε ικανοποιεί. Αν όμως «γαντζωθείς» στα κεκτημένα σου, τότε ίσως πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα τονίζει την ανάγκη σου να «βαδίσεις» σε άγνωστα «μονοπάτια», πρόσεξε όμως για... κακά συναπαντήματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης
Ο ενεργός Ουρανός τείνει να αλλάξει το πλαίσιο των σχέσεων σου, είτε σου αρέσει, είτε... όχι, οπότε καλό είναι να δοκιμάσεις κάτι νέο! Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σου ζητά να κλείσεις ένα κεφάλαιο στα οικονομικά σου, αλλάζοντας ριζικά τις κατευθύνσεις σου, προκειμένου μάλιστα να «πειστείς», ενδέχεται να υπάρξει μια απώλεια ή ένα αδιέξοδο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε αλλαγές στο σπίτι αλλά και τα οικονομικά σου, μην διστάσεις λοιπόν να υιοθετήσεις μια νέα τακτική, πριν βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων ή τετελεσμένων. Την ίδια στιγμή, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε θέτει προ διλήμματος για το αν θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποια τετελεσμένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος
Ο ενεργός Ουρανός ευνοεί τα ταξίδια αλλά και την απόκτηση αξεσουάρ ή συσκευών που «κάνουν την διαφορά» στην καθημερινότητά σου. Ίσως μάλιστα να δεχθείς επισκέψεις ή να ταξιδέψεις εκτάκτως. Παράλληλα όμως, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ορίζει το τέλος ενός κύκλου στα εργασιακά σου και καλό είναι να μην «γαντζωθείς» σε αυτό που «πεθαίνει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες
Ο ενεργός Ουρανός ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να έχεις απρόσμενα κέρδη, αν τολμήσεις να κινηθείς πέρα και έξω από αυτά που συνηθίζουν οι πολλοί. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε ωθεί να διερευνήσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου, επιλέγοντας ανάμεσα σε καταστάσεις που δεν σε συγκινούν και σε άλλες πιο παθιασμένες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved