Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 23/8
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 23/8

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Συμβιβαστικό πνεύμα

Κριός
Ο Άρης στον Λέοντα «ψήνει» μια στενοχώρια ή μια ανησυχία για τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Ίσως μάλιστα προκύψει κι ένα νομικό θέμα. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σε θέλει πιο μελετηρό/η, ενώ στον «έξω κόσμο» επηρεάζει τις σχέσεις με γνωστούς ή συγγενείς κι εδώ το ζητούμενο είναι να καταλήξεις σε μια μέση λύση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος
Ο Άρης στον Λέοντα αναδεικνύει ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, καλώντας σε να πάρεις συγκεκριμένες αποφάσεις, χωρίς ακρότητες και με συμβιβαστικό πνεύμα. Επιπλέον, μπορεί να προβληματιστείς από τις εξελίξεις σε ένα περιουσιακό ζήτημα, σε κάθε περίπτωση όμως, αν κινηθείς «σεμνά και ταπεινά» θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι
Φορτώνεσαι με ευθύνες και προβλήματα άλλων, καλό είναι ωστόσο να βάλεις ένα φρένο στις απαιτήσεις τους πριν σε «καβαλήσουν». Επιπλέον, ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να θέσει δυσκολίες στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όμως θα συμβάλλει δημιουργικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την επιμόρφωσή σου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος
Ο Άρης στον Λέοντα ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια ανησυχία για την πορεία των οικονομικών σου, αφού καλείσαι να καλύψεις υποχρεώσεις που... δεν είχες στα υπόψη! Επιπλέον αν είναι στις προθέσεις σου να βρεις μια πηγή χρηματοδότησης θα χρειαστεί να κάνεις ουσιαστικές παραχωρήσεις. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σε «φορτώνει» με επιπλέον υποχρεώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων
Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πιο «φουριόζο», με κίνδυνο να «τα κάνεις σαλάτα» η να αναλάβεις κάποιον «ηρωικό» ρόλο εκεί που δεν χρειάζεται! Καλό είναι λοιπόν να κινηθείς με γνώμονα την εμπειρία σου και να αποποιηθείς ευθύνες που δεν σου αναλογούν. Παράλληλα, πιέζεσαι να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» στα προσωπικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος
Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στο ζώδιό σου σε «χρίζει» το πρόσωπο της ημέρας, ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, χωρίς όμως να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφού αντί για εύσημα, θα εισπράξεις κριτική και κατηγορίες! Επιπλέον, καλείσαι να επιληφθείς άμεσα θεμάτων που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός
Ο Άρης στον Λέοντα θέτει ζητήματα στις φιλίες σου, ίσως μάλιστα να προβληματιστείς ακόμη περισσότερο αν έχεις δώσει το δικαίωμα να παρεμβαίνουν στα προσωπικά σου. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σε θέλει τυπικό, προσεκτικό και καθ’ όλα προετοιμασμένο, προκειμένου να αποφύγεις αστοχίες που θα σε καθυστερήσουν ή θα σε εκθέσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός
Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να βάλεις για λίγο στο περιθώριο τα θέλω σου και να κινηθείς με βάση κάποιους κοινά αποδεκτούς κανόνες, διαφορετικά ενδέχεται να αναλωθείς σε προστριβές που θα χαλάσουν το καλό κλίμα ανάμεσα σε σένα κι ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, συνιστάται να δώσεις προτεραιότητα στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης
Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στην Παρθένο πολλαπλασιάζει τις δράσεις σου, ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε θέλει πιο ρεαλιστή και σου συνιστά να βάλεις μια τάξη στα πράγματα και να θέσεις τους κανόνες σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα αναμένεται να σου κάνει την ζωή... λίγο πιο δύσκολη, ιδιαίτερα αν δράσεις αγνοώντας κανόνες και δεοντολογίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως
Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να ρυθμίσεις μια οικονομική υπόθεση που δεν παίρνει αναβολή, αυτό όμως δεν θα γίνει χωρίς εμπόδια και κάποιες έκτακτες απαιτήσεις, που θα σε κάνουν να... τρέξεις περισσότερο. Κι επειδή, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, φρόντισε να κάνεις ορθή κατανομή στους χρόνους και τις ασχολίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος
Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις, με την προσδοκία ότι οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και θα κερδίσεις τουλάχιστον την εμπιστοσύνη των άλλων, ατυχώς όμως φαίνεται να μην υπάρχει η επιθυμητή ανταπόκριση, γι’ αυτό... κόψε ταχύτητα! Σε ανάλογη κατεύθυνση, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να ξεχάσεις για λίγο τις «φευγάτες» αναζητήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες
Περιορίζεται ο ελεύθερος χρόνος σου κι ίσως χρειαστεί να αναλάβεις επιπρόσθετες ευθύνες. Επιπλέον, ο όγκος των εργασιών της ημέρας αναμένεται να είναι σχετικά πολύς, οπότε φρόντισε να μοιράσεις σοφά τον χρόνο σου για να τα προλάβεις όλα, πολύ περισσότερο που με την Σελήνη στην Παρθένο, κάποια πράγματα εξαρτώνται από τους άλλους κι όχι από εσένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved