Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το  Σάββατο 26/8
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 26/8

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Επαφές και συνομιλίες

Κριός
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα προάγει τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα, ξεκινώντας από εκείνα που έχουν να σου προσφέρουν ένα σημαντικό κέρδος. Επιπλέον αναμένεται να βελτιωθούν αισθητά οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα ή να υπάρξει μια διακριτή πρόοδος στην ζωή τους. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο σε προσανατολίζει στην κάλυψη αναγκών της καθημερινότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα εξυπηρετεί τις προθέσεις σου για να βελτιώσεις την αισθητική του χώρου σου ή να ρυθμίσεις ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα που σε απασχολεί. Κι επειδή αυτή η εύνοια θα υπάρχει μέχρι και τις 19/9, έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου για να διαμορφώσεις την κατάσταση σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο σε καλεί να βρεις πρακτικές και λειτουργικές λύσεις σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, πολύ περισσότερο που ενδέχεται να φιλοξενήσεις κόσμο στον χώρο σου. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θέλουν και μπορούν να σε εξυπηρετήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα ορίζει την έναρξη μιας περιόδου θετικών εξελίξεων στα οικονομικά σου και μέχρι τις 19/9 θα έχεις την τύχη με το μέρος σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο σε καλεί να μην αποσπάσαι από πράγματα ελάσσονος σημασίας, χάνοντας πολύτιμο χρόνο στην καθημερινότητά σου αλλά να επικεντρωθείς σε ιδέες και εμπνεύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων
Η έλευση της Αφροδίτης στο «βασίλειό» σου παρέχει πλέον την δυνατότητα να χαλαρώσεις και να «στείλεις στον αγύριστο» ότι σε αγχώνει! Επιπλέον, μέσα στις επόμενες 25 ημέρες αναμένεται να βελτιωθούν αισθητά οι συνθήκες διαβίωσής σου, είτε αντικειμενικά, είτε υποκειμενικά επειδή θα αλλάξει προς το καλύτερο η ψυχολογία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο κοινωνικό/η και κατά την διάρκεια της ημέρας αναμένεται ένα... πλήθος επαφών, είτε ψυχαγωγικού, είτε επαγγελματικού χαρακτήρα. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία, είτε να μάθεις κάποια χρήσιμα πράγματα, είτε να τα διδάξεις στους άλλους. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα προαναγγέλλει θετικές εξελίξεις στις εργασιακές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα σου προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα στις κοινωνικές σχέσεις σου, κάτι που θα εξακολουθήσει να ισχύει μέχρι και τις 19/9. Και βέβαια σε όλο αυτό το διάστημα, αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε έναν φίλο ή φίλη, ενώ ανάλογες διευκολύνσεις μπορεί να προκύψουν μέσω ενός συλλογικού φορέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα απελευθερώνει τις επαγγελματικές σου δυνατότητες, κάτι που μπορεί να γίνει μέσω της συμπόρευσης σου με κύκλους που σε αυτήν την φάση τα συμφέροντα τους ταυτίζονται με τα δικά σου. Ίσως μάλιστα να δεχθείς την εύνοια ενός «ισχυρού προσώπου». Επιπλέον, η εμφάνιση και η κοινωνική σου παρουσία θα γίνει πιο «λαμπερή».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο φιλοδοξίες σου και σε ωθεί να προχωρήσεις τα σχέδια σου, έστω κι αν αρχικά αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες ή χρειαστεί να διαπραγματευτείς. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα κομίζει ευχάριστες ειδήσεις, ευνοεί τα ταξίδια και σου δίνει το δικαίωμα να «ανοίξεις τα φτερά σου» και να πετύχεις μια σπουδαία συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα αναβαθμίζει τα οικονομικά σου και το μόνο που απαιτείται από την πλευρά σου μέσα στις επόμενες 25 ημέρες, είναι το να γίνεις πιο «large», έχοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην... τύχη σου! Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα σε κάνει πολύ πιο αποδεκτό/η στους άλλους, δημιουργώντας μάλιστα τις προϋποθέσεις για μια πρόταση ή μια συνεργασία που θα σε διευκολύνει... πολλαπλά! Επιπλέον, αναμένεται να συμβάλλει σε μια γενικότερη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου μέχρι και τις 19/9, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο προάγει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι είναι πιθανό να συνάψεις μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου εργασιακών διευκολύνσεων και μπορείς φυσικά να αξιοποιήσεις αυτό το διάστημα (μέχρι και τις 19/9) για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς μακριά από εντάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved