Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 29/8
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 29/8

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Πλούσια κοινωνική ζωή

Κριός

Η Δήμητρα στον Καρκίνο συμβάλλει σε θετικές οικογενειακές ή νομικές εξελίξεις κι αν «ζορίζεσαι» κάπου, δεν έχεις παρά να ζητήσεις την συνδρομή των άλλων. Μπορεί ακόμη να αναζητήσεις έναν επαγγελματικό χώρο που καλύπτει τις ανάγκες σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να επικεντρωθείς στην κουλτούρα και την επιμόρφωσή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει σχετικά πιο γαλαντόμο/α, κάτι που σίγουρα είναι… εκμεταλλεύσιμο από άτομα που ξέρουν καλά τον τρόπο να ζητούν περισσότερα. όσα κι αν έχουν! Κάνε το καλό λοιπόν αλλά εκεί που θα πιάσει τόπο. Ίσως ακόμη λάβεις μια καλή είδηση ή να δρομολογήσεις ένα ταξίδι αναψυχής.


Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Τοξότη ανακατεύει την «τράπουλα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και με αρωγό το θετικό κλίμα μπορεί να «ξανοιχτείς» περισσότερο, κερδίζοντας σε υποστήριξη και αναγνώριση. Επιπλέον, «παίζει» δυνατά το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας. Επίσης, μπορείς να κάνεις βήματα προόδου, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με την Δήμητρα στο ζώδιό σου, μπορείς να διεκδικήσεις με πολύ καλές πιθανότητες την δικτύωσή σου σε «υψηλά κλιμάκια». Επειδή βέβαια, καλώς ή κακώς, στο περιβάλλον σου οι εντυπώσεις είναι που μετράνε κι όχι η ουσία, δράσε πιο ελεύθερα και μην «κολλάς» στους τύπους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για περισσότερες συγκινήσεις και διασκεδαστικές στιγμές με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα και βέβαια το πιθανότερο είναι να βρεθείς ξανά «επί σκηνής», εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τα κατορθώματά σου! Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, το πιθανότερο είναι να «καμαρώσεις» για μια επιτυχία τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να προτάξεις τον ανθρωπισμό σου, αναλαμβάνοντας έναν ενεργό ρόλο σε σχέση με την φροντίδα και την περίθαλψη ατόμων που έχουν την ανάγκη σου. Μπορεί ακόμη να αλλάξουν προσωρινά τα δεδομένα στο σπίτι και την οικογένειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Δήμητρα στον Καρκίνο εξυπηρετεί άμεσα τα επαγγελματικά σου σχέδια κι είναι το σωστό timing για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου ή να αναζητήσεις βοήθειες και μάλιστα από «ισχυρά» πρόσωπα. Δεν αποκλείεται επίσης να τιμηθείς για μια δράση σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να βάλεις στην άκρη ό,τι σε αγχώνει ή σε στενοχωρεί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Δήμητρα στον Καρκίνο είναι ένας πολύ καλός οιωνός για τις σπουδές και γενικότερα την επιμόρφωσή σου, επιπλέον όμως μπορεί να σου «δώσει» κι ένα ταξίδι με καλή παρέα ή να διευρύνει τον κύκλο των επαφών σου. Επιπλέον, θα ενημερωθείς για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, καλά και… κακά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου αλλά πάντα υπάρχει χώρος για ένα μικρό… θαύμα! Ίσως μάλιστα να ευνοηθείς «σκανδαλωδώς», παρά τα «λαθάκια» που θα κάνεις. Επιπλέον, διεγείρει τις πνευματικές αναζητήσεις σου αλλά και την ανάγκη σου να έρθεις σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Δήμητρα στον Καρκίνο ίσως συμβάλλει θετικά σε μια συνεργασία, που θα σου ανοίξει τον δρόμο των επιτυχιών. Ακόμη, θα δικτυωθείς με πρόσωπα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα να σε βοηθήσουν. Παράλληλα, καλείσαι να «κλέψεις» χρόνο από τις κοινωνικές επαφές σου για να συντονιστείς με το «μέσα» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει κοντά σου φίλους/ες και ομοϊδεάτες, «ψήνοντας» μια συλλογική προσπάθεια για το κοινό καλό. Επιπλέον, προωθεί τις πνευματικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Καρκίνο ευνοεί τις επαγγελματικές επιδιώξεις σου και είτε προσδοκάς μια καλύτερη θέση, είτε ψάχνεις για δουλειά θα σου γίνουν οι ανάλογες προτάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να αφήσεις πίσω σου έγνοιες και σκοτούρες, ζώντας το «σήμερα» και τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρονται και δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι η αισιοδοξία σου «παράγει» από μόνη της θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, μπορεί να γνωρίσεις ξένους ή άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved