Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 30/8
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 30/8

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δράση για το καλύτερο

Κριός

Με τον Άρη στον Λέοντα οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται σε μια φάση, όπου είτε διεκδικείτε από κοινού κάτι σημαντικό είτε δοκιμάζεστε από ποικίλες εντάσεις. Φυσικά, το πρώτο είναι προτιμότερο κι αν δεις τα πράγματα να παίρνουν «στραβό» δρόμο, δεν έχεις παρά να «ανακαλύψεις» ένα εξωτερικό «εχθρό».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στον Λέοντα σε θέτει σε θέση μάχης, αφού υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν «ανασκουμπωθείς», θα μπορέσεις να πετύχεις ακόμη και στόχους που αρχικά φάνταζαν απλησίαστοι. Ίσως βέβαια στον δρόμο προς την… νίκη υπάρξουν ποικίλες προστριβές με τους οικείους σου.


Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο ενεργός Χείρωνας ενδέχεται να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα επαγγελματικό ζήτημα που θεωρούσες πως έχει λήξει. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια δουλειά που, ανεξάρτητα με τις δικές σου βλέψεις ή επιφυλάξεις, πάντα σε… περίμενε! Επιπλέον, ευνοούνται τα προσωπικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο ενεργός Χείρωνας σου δίνει την συναισθηματική και οικογενειακή κάλυψη που ζητάς. Επιπλέον, ευνοεί την απόκτηση ενός ακινήτου αλλά και την προσωπική σου «αποκατάσταση» Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να διεκδικήσεις άμεσα καλύτερες οικονομικές απολαβές, κάτι που στην παρούσα φάση μπορεί να επιτευχθεί μέσα από… εμπνεύσεις της στιγμής.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να αναλάβεις δράση σε ποικίλους τομείς, είναι πολύ εύκολο όμως να σε μπλέξει σε μπελάδες, αν ασχοληθείς με πράγματα που δεν γνωρίζεις καλά. Γι’ αυτό, να κινηθείς σε περιοχές ή αντικείμενα που κατέχεις, ώστε να δώσεις στην δυναμική σου έναν άμεσα δημιουργικό χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά συνεργασία, η οποία θα σου λύσει τα χέρια σε πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Επιπλέον, μπορεί να ανακαλύψεις έναν κρυμμένο «θησαυρό» ή να σου δοθούν οι… κατευθύνσεις για το πώς θα τον αποκτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να αναμιχθείς σε μια δουλειά, που αναβιώνει μια οικογενειακή παράδοση, ενώ ευνοεί και τα περιουσιακά σου ή την αγορά ενός ακινήτου. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να ηγηθείς σε μια συλλογική προσπάθεια, ρισκάροντας ανάμεσα στα εύσημα μιας νίκης και τις ευθύνες μιας ήττας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με τον Άρη στον 10ο φυσικό «οίκο» σου, ο ρόλος σου σε μια «καυτή» υπόθεση γίνεται κομβικός κι ίσως χρειαστεί να… σπάσεις πολλά αβγά για να γίνει η «ομελέτα» σου. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα δεν εξαρτάται μόνον από τους δικούς σου χειρισμούς αλλά και από την «υπόγεια» υποστήριξη που θα λάβεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου ενδέχεται να «καθηλωθείς» από μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, με τις ανασφάλειες και τις ενοχές σου να… πρωταγωνιστούν! Ωστόσο, ο ενεργός Χείρωνας ευνοεί τα περιουσιακά σου και είναι πιθανό να λάβεις ένα κληροδότημα. Επιπλέον, αναβιώνει παρέες και καταστάσεις του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο ενεργός Χείρωνας επαναφέρει στο προσκήνιο επαγγελματικές προτάσεις και προοπτικές που μέχρι τώρα έμεναν «αδρανείς». Παράλληλα, ο Άρης; στον Λέοντα σε καλεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα, ενδέχεται όμως στα πλαίσια της προσπάθειάς σου να συμβούν και πράγματα που θα σε εκνευρίσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Άρης στον Λέοντα σε θέλει «ετοιμοπόλεμο», αφού ενδέχεται να υπάρξουν ζητήματα που απαιτούν την άμεση αντίδρασή σου. Κι όσο πιθανό είναι να «τα σπάσεις» με έναν συνεργάτη σου, άλλο τόσο είναι να συμμαχήσεις προσωρινά με ένα άτομο που σε αυτήν την φάση τα συμφέροντά ή οι αναζητήσεις σας συμπίπτουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο ενεργός Χείρωνας σου παρέχει πλήρη συναισθηματική και οικονομική κάλυψη! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να παρέμβεις σε ένα εργασιακό ζήτημα, αφού ακόμη κι αν για την ώρα οι εξελίξεις δεν σε αφορούν προσωπικά, δεν θα αργήσει να γίνει κι αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved