Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 31/8
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 31/8

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Άνεμος αλλαγής!

Κριός

Με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να γοητευθείς ιδιαίτερα από πρόσωπα ή καταστάσεις που έχουν κάτι το «αιρετικό», μπαίνοντας στον πειρασμό να «σπάσεις» κώδικες ή κανόνες που είναι συνυφασμένοι με την «υποταγή» σου σε ένα σύστημα.

Παράλληλα όμως, μπορεί να «σοκαριστείς» από τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις και απρόοπτα που θα σε «ξεβολέψουν», οπότε μην έχεις τίποτα ως «σίγουρο». Ίσως μάλιστα να πέσεις «θύμα» μιας οξείας κριτικής από οικείους σου κι εδώ βέβαια το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σου ζητά να εξετάσετε ή να υλοποιήσετε μαζί τις δέουσες αλλαγές.


Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Καλείσαι να χειριστείς με επιδεξιότητα καινοφανείς καταστάσεις ή άτομα που «πουλάνε τρέλα» είτε για να «παίξουν» μαζί σου είτε για να σε παρασύρουν σε ασυνήθιστες επιλογές. Κι επειδή συνολικά, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να ανανεωθείς «σπάζοντας» την ρουτίνα, καλό είναι να επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις και τα ενδιαφέροντά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η διαχείριση των οικονομικών και των επαγγελματικών σου καθίσταται μια δύσκολη «εξίσωση», αφού έχεις να κάνεις με «απρόβλεπτους» παράγοντες και καταστάσεις που διαφέρουν πολύ από οτιδήποτε έχεις αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα. Αν μάλιστα δεν καταφέρεις να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά από τις «τρέλες» του καθενός, μπορεί τελικά «να χάσεις τα αβγά και τα καλάθια»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Γίνεσαι εξαιρετικά ευαίσθητος/η απέναντι σε οτιδήποτε σε περιορίζει κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις κάποιες ακραίες κινήσεις ή τοποθετήσεις που κατά τη γνώμη σου πιστοποιούν την ανεξαρτησία σου. Το σωστό θα ήταν όμως να συνθέσεις τις όποιες διαφορές, αναγνωρίζοντας και στους άλλους το δικαίωμα να είναι το ίδιο ανεξάρτητοι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής σε παραπέμπει σε μια περίοδο προετοιμασίας και σε διαρκείς διαβουλεύσεις, ωστόσο τίποτε δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Παράλληλα, στην δουλειά σου μπορεί να προκύψει μια μεγάλη αναστάτωση κυριολεκτικά «από το τίποτα», γι’ αυτό είναι καλό να είσαι σε εγρήγορση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού θα μπορούσε να αναδείξει τις πιο «ασύμβατες» πτυχές του χαρακτήρα σου, με δεδομένη όμως την συνήθως «μετρημένη» στάση σου, το πιθανότερο τελικά είναι να βιώσεις τέτοιες συμπεριφορές από έναν «δικό σου» άνθρωπο ή έναν συνεργάτη. Επιπλέον, μια φιλική σου σχέση μπορεί να διακοπεί απότομα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Καλείσαι να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο και να συμβιβάσεις τα… ασυμβίβαστα σε μια σειρά υποθέσεων που στην πλειοψηφία τους σχετίζονται με την καριέρα ή τα εργασιακά σου. Και το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσες να κάνεις είναι το να «γαντζωθείς» σε πρόσωπα ή καταστάσεις ή να ακολουθήσεις την «πεπατημένη».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής περιπλέκει και καθυστερεί τις εξελίξεις στην καριέρα σου, ενώ είναι μια σοβαρή αντένδειξη για την οριστικοποίηση μιας συμφωνίας. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να «τρελάνεις κόσμο» με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου, καλό είναι όμως να μην εξαντλήσεις την ιδιαιτερότητά σου με ακραίες παραξενιές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού οι οικονομικές και οικογενειακές ισορροπίες στην ζωή σου τείνουν να αλλάξουν ή ακόμη και να ανατραπούν ξαφνικά αλλά ίσως τελικά το σύμπαν να γνωρίζει καλύτερα από σένα το προς τα πού πρέπει να πας! Αποδέξου λοιπόν την νέα πραγματικότητα, όσο κι αν σε «ξεβολεύει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού το «στοίχημά» σου για σήμερα είναι να καταφέρεις να κινηθείς στα όρια της ελευθερίας σου, χωρίς να την μετατρέψεις σε ασυδοσία. Και δεν φτάνει να το κερδίσεις μόνον ως προς τις δικές σου δράσεις, αφού η ζωή σου ίσως να αναστατωθεί εξ αιτίας κάποιων άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Καλείσαι να επανεξετάσεις τους όρους μιας συμφωνίας, αφού όπως σου παρουσιάζεται τώρα έχει κενά και ατέλειες. Παράλληλα, στα εργασιακά και τα οικονομικά σου όλα θυμίζουν την ηρεμία πριν την θύελλα κι αν δεν είσαι προετοιμασμένος/η για κάθε ενδεχόμενο και θεωρείς τα πράγματα δεδομένα, μπορεί τελικά να εκπλαγείς δυσάρεστα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved