Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 1/9
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 1/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Διατάραξη της τάξης

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να δημιουργήσει μια αβεβαιότητα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, εξ αιτίας κυρίως κάποιων συναλλαγών με άτομα που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Αυτό όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τις ικανότητές σου! Επιπλέον, μπορείς να κερδίσεις πολλά αν αφεθείς στην δημιουργικότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Μάλλον οφείλεις να επιδείξεις μεγαλύτερη ελαστικότητα σε θέματα «νόμου και τάξης», ιδιαίτερα απέναντι σε οικεία σου πρόσωπα κι αν τυχόν εμφανιστούν… αποσχιστικές τάσεις, μην παρέμβεις άμεσα γιατί τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα! Επιπλέον, κάποιες εργασίες στον χώρο σου μπορεί να έχουν απροσδόκητη εξέλιξη.


Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Είναι πιθανές οι διαρκείς εναλλαγές εσόδων-εξόδων και μέχρι να «κατακαθίσει ο κουρνιαχτός» δεν είναι σκόπιμο να βγάλεις οριστικά συμπεράσματα ή να χαράξεις μια πολιτική βασισμένη σε δεδομένα που αύριο ίσως δεν υπάρχουν. Παράλληλα, με τον Άρη και τον Ουρανό «στις επάλξεις», καλό είναι να περιμένεις μέχρι να «ξεθυμάνουν» κάποιες ακραίες αντιδράσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φανείς πιο ευέλικτος/η στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να μη δίνεις υπερβολική σημασία σε «ενοχλητικά» φαινόμενα ή συμπεριφορές που σύντομα θα πάψουν να υφίστανται. Παράλληλα, η ταυτόχρονη δράση του Άρη και του Ουρανού δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ρήξης και μάλιστα απρόβλεπτης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης και ο Ουρανός συνηγορούν στη διαφοροποίησή σου και -γιατί όχι- στη ρήξη. Κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι, όποια πολιτική κι αν ακολουθήσεις θα βρεις απέναντί σου την… άλλη, αλλά σε κάθε περίπτωση μια αυτόνομη πορεία είναι πολύ πιο συμβατή με τον χαρακτήρα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να νιώσεις όμορφα και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, κερδίζοντας μάλιστα και αρκετούς «πόντους» στις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος σου επισημαίνει ότι υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρωθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Οι κοινωνικές πιέσεις σε έφτασαν στο… αμήν και νοιώθεις την ανάγκη «να τα τινάξεις όλα στον αέρα», προκειμένου να υπάρξει περισσότερος χώρος για όσα πραγματικά σε ενδιαφέρουν. Όμως υπάρχει και η «μέση οδός», στην οποία ειδικεύεσαι! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μια αστάθεια στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Είναι αλήθεια πως με τον Κρόνο να δεσπόζει στα οικονομικά σου, οι δουλειές σου δεν αποδίδουν όσο θα ήθελες. Υπάρχει ωστόσο κι ένας «από μηχανής θεός», που μπορεί να εμφανιστεί και να σου λύσει τα χέρια. Το όνομα αυτού… Ουρανός αλλά σίγουρα θα χρειαστεί και η δική σου βούληση να υιοθετήσεις νέες μεθόδους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με τον Κρόνο «αφεντικό» στο ζώδιό σου, οι ευθύνες σου πολλαπλασιάζονται, το ίδιο και οι υποχρεώσεις σου αλλά αν συνεχίσεις στο ίδιο στιλ, στο τέλος θα καταρρεύσεις από το άγχος. Χώρια που ο Ουρανός στον Κριό έρχεται να σε… αποτρελάνει με ιδιοτροπίες των προσώπων που σε περιβάλλουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες «ενοχλητικές» καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις άμεσα. Επιπλέον, η διάθεσή σου θα είναι κυμαινόμενη, κάτι που μπορεί να επηρεάσει προσωρινά τις σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Στη θεωρία όλα γίνονται αλλά στην πράξη είναι αλλιώς! Και με ένα μπαράζ παραλογισμών, ανατροπών και… αλλόκοτων συμπεριφορών, ο Άρης και ο Ουρανός σου δίνουν να καταλάβεις ότι τελικά το πράγμα δεν είναι τόσο απλό, όσο φαίνεται και σίγουρα το «στοίχημα» μιας γόνιμης σύνθεσης των αντιθέσεων δεν είναι εύκολο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Αιγόκερω διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό σου κύκλο, μην περιμένεις όμως να ικανοποιηθείς από κάθε νέα γνωριμία, αφού ανάμεσα τους υπάρχουν σίγουρα και κάποιες «τζούφιες» ή παντελώς αδιάφορες! Παράλληλα, στον χώρο της εργασίας σου οι προκλήσεις και οι διαμάχες αναφύονται σαν… τα μανιτάρια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved