Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 3/9
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 3/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κυνηγώντας την έκπληξη

Κριός

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να αναλάβεις ποικίλες πρωτοβουλίες και να ηγηθείς μιας αναθεωρητικής ή «επαναστατικής» προσπάθειας, με τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι μάλλον νικηφόρα! Επιπλέον, αναζωογονεί το ενδιαφέρον σου για επιστημονικά ζητήματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει την κοινωνική σου δράση, να θυμάσαι όμως ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που έχουν άλλες αντιλήψεις, κάτι που θα θέσει σε «δοκιμασία» τις πεποιθήσεις και τα «στεγανά» σου. Επιπλέον, μπορεί να γίνεις μάρτυρας κάποιων «ανήκουστων» καταστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να αναπτύξεις ακόμη περισσότερο τα πνευματικά ενδιαφέροντά σου, είναι μάλιστα πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, εμπλουτίζοντας τις παραστάσεις σου. Επιπλέον, ενδέχεται να λάβεις ποικίλα μηνύματα, που παρά τις αντιφάσεις τους θα έχουν τελικά θετικό πρόσημο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να αλλάξει τα πάντα σε σχέση με το οικονομικό και επαγγελματικό σου status, αρκεί κι εσύ να τολμήσεις, ξεπερνώντας «λογικούς» ενδοιασμούς και ανασφάλειες. Επιπλέον, είναι πιθανό «να δεις καλό» από άτομα που δεν περιμένεις. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει πιο ανικανοποίητο/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να επεκταθείς και πέραν των ορίων σου, το πιθανότερο όμως είναι να «σου βγει» αυτό το ρίσκο, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου. Επιπλέον, μπορεί να σημειώσεις μεγάλη πρόοδο στις σπουδές σου ή να βιώσεις μια μοναδική εμπειρία σε ένα ταξίδι σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να σου προσφέρει την «μια και μοναδική» ευκαιρία που αναζητούσες για να «αλλάξεις επίπεδο» τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα. Θα πρέπει όμως κι εσύ να μην «δειλιάσεις» μπροστά σε καινοφανείς ή πρωτοποριακές πρακτικές. Παράλληλα, καλείσαι να μεριμνήσεις για μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να αλλάξεις ρότα αλλά και το πλαίσιο των συνεργασιών σου, επιλέγοντας πρόσωπα που έχουν το «τσαγανό» για να σε ακολουθήσουν σε ένα σχετικά ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο διεγείρει τις δημιουργικές αναζητήσεις σου, ίσως όμως να συμβάλλει και σε μια συναισθηματική αστάθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να κάνεις ένα επαγγελματικό «άλμα» που, παρά το ρίσκο του, θα αποδειχθεί τελικά μια «κίνηση ματ» έναντι των ανταγωνιστών σου, αλλά και όσων σε υποτίμησαν ή αμφέβαλαν για τις ικανότητές σου. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκσυγχρονίσεις τον εξοπλισμό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι όμως να μην… εξαντληθείς ασχολούμενος/η μόνον με «πήγαινε-έλα» και υποθέσεις της καθημερινότητας, αλλά να «ακονίσεις» το μυαλό σου με νέες γνώσεις και τεχνικές. Μπορεί ακόμη να επισκεφθείς ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού, ο κόσμος σου μπορεί να χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα», με τους «ξένους» μεν να σε υποστηρίζουν αναφανδόν και με τους… δικούς σου να σε μάχονται, θεωρώντας ότι θίγονται από τις επιλογές σου! Παράλληλα, ενδέχεται να σου δημιουργηθεί μια προσωρινή ανησυχία για ένα οικονομικό ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου εντείνει την πειραματική σου διάθεση, κάτι που θα δυσκολέψει τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα με άτομα που σε θεωρούν «προβλέψιμο/η». Από την άλλη πλευρά όμως, θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις το πόσο ξεχωριστός/η είσαι κι όχι από ιδιοτροπίες ή παραξενιές, αλλά με τις αναζητήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού αυξάνει τις πιθανότητες ενός σημαντικού κέρδους, αρκεί να ρισκάρεις λίγο παραπάνω από όσο συνηθίζεις ή να «κυνηγήσεις» την έκπληξη, όσο απίθανη κι αν δείχνει. Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια «ανατρεπτική» επαγγελματική πρόταση ή να αλλάξουν πολλά στον χώρο της εργασίας σου μέσα σε… μια στιγμή!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved