Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 5/9
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 5/9

Άνεμος ελευθερίας!

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το τετράγωνο Δήμητρας-Δία μπορεί να σου προσφέρει λύσεις και διεξόδους σε σχέση με οικογενειακά αλλά και περιουσιακά θέματα που σε προβληματίζουν. Ακόμη, θα σε βοηθήσει να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στην ζωή σου, παίρνοντας αν χρειαστεί και την… βοήθεια του κοινού ή ενός συνεργάτη, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση που «τα σπάει»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο. Σε σχέση όμως με τα οικεία σου πρόσωπα, μπορεί να «δώσει» συμπεριφορές ή αποκαλύψεις που θα σε αιφνιδιάσουν. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Δήμητρας-Δία ευνοεί κάθε είδους συνεργασία ή διαπραγμάτευση στα εργασιακά σου, ενώ αναμένεται να σε φέρει πιο κοντά με γνωστούς και συγγενείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με νέα πρόσωπα και ενδιαφέροντα, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι-έκπληξη! Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Δία ευνοεί… σκανδαλωδώς τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να εκμεταλλευτείς την τύχη σου, εκπληρώνοντας μια σημαντική επιθυμία σου ή κάνοντας αγορές, εκτός προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις και την συμπάθεια των άλλων, κάτι βέβαια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ποικιλοτρόπως για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου και να πετύχεις κάτι σημαντικό. Επιπλέον σε ωθεί να εκφράσεις τις πιο επικοινωνιακές πλευρές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να αναδείξεις την πρωτοτυπία και την διαφορετικότητά σου, ίσως μάλιστα να πάρεις την αφορμή από μια είδηση που θα λάβεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Δία μπορεί να «σπάσει» την ρουτίνα στην δουλειά και την καθημερινότητά σου αλλά και να επιδράσει θετικά σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού λειτουργεί αποκαλυπτικά σε σχέση με όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο κι ίσως κάποια πράγματα που θα «κυκλοφορήσουν» να σε… σοκάρουν! Επιπλέον όμως ευνοεί τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν «κυνηγήσεις» την έκπληξη. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Δία ανοίγει νέο κύκλο στις φιλίες σου αλλά και σε συλλογικές δράσεις που πάνω απ’ όλα σε ευχαριστούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τετράγωνο Δήμητρας-Δία αναμένεται να «ανεβάσει τις μετοχές σου» στον κοινωνικό στίβο, να σου γνωρίσει άτομα χρήσιμα για τις επιδιώξεις σου αλλά και να σου προσφέρει κάποιες επαγγελματικές ή οικονομικές ευκολίες. Και επειδή η ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί είναι μεγάλη, φρόντισε να ανταποκριθείς άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να αλλάξεις ρότα στην καριέρα σου, αφού μόνον έτσι θα απελευθερωθείς από τις υπάρχουσες δεσμεύσεις σου. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια απρόσμενη πρόταση που θα σε «ξυπνήσει». Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Δία σηματοδοτεί μια καθημερινότητα διανθισμένη με αρκετά ευχάριστα περιστατικά, ίσως κι ένα ευχάριστο ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού ευνοεί τα ταξίδια, ιδιαίτερα αν βρεθείς σε ένα καινούριο μέρος. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα προσωπικό μήνυμα, που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Δία επιδρά θετικά στα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να πιστοποιηθεί άμεσα με ένα δώρο ή μπόνους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Δήμητρας-Δία συμβάλλει θετικά στην βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου κι ανοίγει τον δρόμο σε μια επωφελή συνεργασία, η οποία ενδέχεται να συνδυαστεί με μια συλλογική προσπάθεια και την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα. Μπορεί ακόμη να χαρείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού αλλάζει προς το καλύτερο τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού αναδεικνύει την πρωτοτυπία σου, ενώ μπορεί να σου φέρει και μια πρόταση ή συμφωνία, που «στον ουρανό την έψαχνες και στην γη την βρήκες»! Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Δία επιδρά θετικά στις εργασιακές σου σχέσεις, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα με καλές ιδέες και προθέσεις, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα «διακεκριμένο» άτομο, θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις μια απρόβλεπτη ενίσχυση του εισοδήματός σου, που θα σου επιτρέψει να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Δία παραπέμπει σε μια ευχάριστη καθημερινότητα διανθισμένη με παιχνίδια κι ευχάριστες στιγμές, ενώ θα σου δώσει την ευκαιρία να συνευρεθείς και να μοιραστείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved