Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 15/9
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 15/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Έντονα συναισθήματα

Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι πιθανό να συμβάλλει σε αλλαγές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον κι εδώ μπορεί να συμβούν δύο τινά: Είτε να έρθει κόσμος στον χώρο σου, με όλα τα «συν» και τα «πλην» που μπορεί να έχει αυτό, είτε να μεταβείς σε μια διαφορετική «έδρα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, η ημέρα προσφέρεται για ένα ταξίδι, μια εκδρομή ή έστω έναν περίπατο, ενώ γενικότερα αναμένεται να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο. Προσπάθησε πάντως να μην αρκεστείς σε έναν «κοινωνικό σχολιασμό» για το τι έπραξε ο ένας και ο άλλος αλλά να μάθεις και κάτι… χρήσιμο!


Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Τα οικονομικά σου είναι κάτι που σήμερα μπορεί να σε προβληματίσει περισσότερο, ιδιαίτερα αν προκύψουν έκτακτες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Ωστόσο, με την Σελήνη στον Καρκίνο, οι εισροές και οι εκροές χρημάτων αναμένεται να καταλήξουν σε ισορροπία, οπότε ας επιδείξεις ψυχραιμία, ώστε να μην πάθεις κάποια πραγματική «ζημιά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου προάγει την κοινωνικότητά σου, είναι όμως πιθανόν να αλλάζεις διαρκώς περιβάλλον και συνομιλητές, χωρίς τελικά να βγει κάτι συγκεκριμένο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορείς να «κρατήσεις» ορισμένες από τις γνωριμίες σου, αφού κάποια στιγμή θα σου φανούν χρήσιμες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητά να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες, που δε φαίνονται με την πρώτη ματιά, αλλά μπορεί να αποδειχθούν καταλυτικές για την πορεία των οικονομικών σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε οτιδήποτε αφορά στη σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Την ίδια στιγμή που πασχίζεις να προκόψεις με την αξία σου, κάποιοι «κύκλοι» απεργάζονται σχέδια σε βάρος σου κι επειδή μάλλον «παίζονται» πολλά, δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις, αν δεν λάβεις δραστικά μέτρα εναντίον τους. Επιπλέον, καλείσαι να αντισταθείς σε δικές σου «αυτοκαταστροφικές» ή απομονωτικές τάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Από την στιγμή που θέλοντας και μη ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός, το πιθανότερο είναι να συνδυάσεις τη συμμετοχή σου σε ένα κοινωνικό δρώμενο, με συζητήσεις κι επαφές για καθαρά επαγγελματικά θέματα, αφού αυτά είναι το «νούμερο ένα» στις προτεραιότητές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να είσαι πιο καχύποπτος/η απέναντι σε όσα λέγονται και γίνονται στο φιλικό σου περιβάλλον, αφού οι προθέσεις κάποιου/ας δεν είναι και τόσο αγαθές. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να «ξεπορτίσεις», ίσως μάλιστα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι εκτός προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ανιχνεύσεις έγκαιρα κάποιες «ύποπτες» κινήσεις, που στρέφονται εναντίον σου κι αν χρειαστεί να «ξεκόψεις» οριστικά από άτομα που σε βλάπτουν ή στοχεύουν στην χειραγώγησή σου. Παράλληλα, κάτι «παίζεται» στα οικονομικά σου αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Καρκίνο «ανακατεύει την τράπουλα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, «απαιτώντας» να επιδείξεις κι εσύ μεγαλύτερη ευελιξία στις υποθέσεις σου, αφού κάποιες φορές θα έχεις την υποστήριξη των άλλων, κάποιες άλλες όμως όχι. Σε κάθε περίπτωση πάντως μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, φαίνεται να σε περιμένουν αρκετές εργασίες, είτε σχετικές με το νοικοκυριό σου, είτε άλλου είδους. Επιπλέον, στη δουλειά σου μπορεί να υπάρξουν «απανωτές» μεταβολές που θα σε αποδιοργανώσουν, με πιθανή συνέπεια να υπερβείς τις αντοχές σου και να τα παρατήσεις όλα στην μέση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Από την μια πλευρά, ο ενεργός Πλούτωνας ορίζει το τέλος μιας συνεργασίας, ενώ σε καλεί να κρατήσεις τις θέσεις σου απέναντι σε πιέσεις που λίγο απέχουν από τον… εκβιασμό! Κι αν δεν «βλέπεις» τι γίνεται, τότε… ψαξ’ το καλύτερα. Από την άλλη, η Σελήνη στον Καρκίνο σου επιφυλάσσει γλέντια και διασκεδάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved