Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 17/9
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 17/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ευνοούνται οι αλλαγές

Κριός

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό «φρεσκάρει» την καθημερινότητά σου και σε καλεί να ανανεωθείς κι εσύ συμβαδίζοντας με τα περίεργα που σου συμβαίνουν και υιοθετώντας ένα νέο look. Αν όμως διαπνέεσαι από ένα «συντηρητικό» πνεύμα ή θεωρείς τα πράγματα δεδομένα, κάποιες από τις εκπλήξεις που θα δοκιμάσεις ίσως είναι δυσάρεστες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε αναστατώσουν προσωρινά. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να προβείς από μόνος/η σου σε αλλαγές του περιβάλλοντός σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, όλα μπορεί να πάνε κατ’ ευχήν στις συναλλαγές σου και δεν έχεις να φοβηθείς παρά μόνον τον… συντηρητικό εαυτό σου, εκείνον δηλαδή που θέτει προσκόμματα εν ονόματι της «τάξης και ηθικής»! Επιπλέον, μπορεί να έρθεις σε επαφή με άτομα, που η διαφορετικότητά τους σε γοητεύει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, τα πράγματα κατευθύνονται προς μια ανανέωση, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σου, το καλό σενάριο μάλιστα είναι να εξυπηρετηθείς από τις αλλαγές, χωρίς να χρειαστεί καν η δική σου συμμετοχή σε αυτές. Αν όμως «αποκρούσεις» κάποιους νεωτερισμούς, κινδυνεύεις να βρεθείς «απέναντι» με ένα πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλες προκλήσεις και προβλήματα που ζητούν άμεσα την λύση τους. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού να αναδεικνύει το πρωτοποριακό πνεύμα σου, θα βρεις πολλά «πατήματα» για να ξεχωρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ενδέχεται να αλλάξει άρδην το σκηνικό στα οικονομικά σου κι αν βρίσκεσαι σε μάλλον δύσκολη θέση, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Αν όμως θεωρείς κάτι εξασφαλισμένο, ίσως να εκπλαγείς δυσάρεστα. Σε περίπτωση που προβείς σε κάποια αγορά, επίλεξε κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πιο «ειδικό» κοινό. Αντίθετα, αν κινηθείς συμβατικά μπορεί να συναντήσεις απρόσμενες αντιδράσεις. Επιπλέον, ίσως να δημιουργηθεί ένα απροσδόκητο ρήγμα σε μια τρέχουσα συνεργασία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει σε ένα «σπάσιμο της ρουτίνας στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αν ψάχνεις για κάτι νέο, θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως επιζητάς την… ησυχία σου, τότε μάλλον δεν θα την βρεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε βοηθά να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου, πρόσεξε όμως που… απευθύνεσαι, αφού μια «άκομψη» προσέγγισή σου απέναντι σε πρόσωπα που δεν «την σηκώνουν» μπορεί να παρεξηγηθεί, δημιουργώντας αντιδράσεις. Αντίθετα, αν βρεθείς ενώπιον μιας αναταραχής, θα παίξεις τον ρόλο του ειρηνοποιού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Φαίνεται πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβείς σε οικογενειακές ή επαγγελματικές αλλαγές που θα συμβάλλουν στην γενικότερη πρόοδο σου, γι’ αυτό μη διστάζεις μπροστά στο νέο. Στον αντίποδα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει μια παρεξήγηση με ένα οικείο σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες κι επειδή η συνδρομή των άλλων στα σχέδιά σου είναι αποφασιστικής σημασίας, καλό είναι να τους έχεις από κοντά! Πρόσεξε, λοιπόν, μήπως, προσπαθώντας να «εκμαιεύσεις αλήθειες», φερθείς τελικά με ακατάλληλο τρόπο, κλονίζοντας την εμπιστοσύνη ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Λέοντα σου έχει… φυλαγμένες μια σειρά από εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν στην ώρα τους. Ίσως μάλιστα να εκνευριστείς από την μη συμμετοχή σε αυτές προσώπων που «θα όφειλαν» να το πράξουν, από την άλλη πλευρά όμως θα λάβεις βοήθειες από αλλού, οπότε… ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved