Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 22/8
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 22/8

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Με όπλο την λογική

Κριός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα διανθίζει την καθημερινότητά σου με πολλές ευχάριστες στιγμές αλλά και… φλερτ που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Ίσως μάλιστα να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να εφαρμόσεις «δοκιμασμένες» λύσεις στην δουλειά σου και να αναβιώσεις «εν υπνώσει» προοπτικές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε ενθαρρύνει να κάνεις αισθητικές παρεμβάσεις στον χώρο σου, ενώ βελτιώνει και τις σχέσεις με τους οικείους σου, χωρίς να αποκλείονται και έξτρα παροχές! Παράλληλα, μπορεί να αναβιώσουν ενδιαφέροντα του παρελθόντος ή και μια προσωπική υπόθεση, με την οποία σχετίζεται άμεσα ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα σου ζητά να διαμορφώσεις τον χώρο σου, αξιοποιώντας παλαιά αντικείμενα και υλικά ή στα πρότυπα ενός παραδοσιακού μοντέλου. Ίσως μάλιστα να σε επισκεφθούν κάποια άτομα που έχεις να δεις καιρό τα οποία θα σου θυμίσουν πολλά και θα σε βάλουν στην διαδικασία να… ψάχνεις! Επιπλέον, μια επαγγελματική υπόθεση γίνεται και οικογενειακή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις ένα δώρο που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα και… ασφαλής! Ωστόσο, η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα αυξάνει την ευαισθησία σου, όσο και την τάση σου να παρελθοντολογείς κι ίσως κάποια στιγμή να νοιώσεις εγκλωβισμένος/η κι ανίκανος/η να πάρεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση επί προσωπικού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι μεν στα… τελευταία της αλλά αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να μην χάσεις τις διευκολύνσεις που σου προσφέρονται και τις ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα μακριά από έγνοιες και σκοτούρες. Παράλληλα, επανέρχεται στο προσκήνιο ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα, με σκοπό να διαλυθούν οι όποιες «σκιές» υπάρχουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η πολυαστρία στο ζώδιό σου σε καλεί να μην εφησυχάσεις, αφού μπορεί να προκύψει οτιδήποτε ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σου δώσει την δυνατότητα να «κλέψεις» χρόνο και για την ξεκούρασή σου. Παράλληλα, καλείσαι να συνθέσεις την λογική και το συναίσθημά σου, με επιλογές ή αποφάσεις που… ισορροπούν ανάμεσά τους!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενθαρρύνει την κοινωνική ζωή σου, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που «παλαντζάρει» ανάμεσα σε μια φιλική και μια πιο προσωπική σχέση. Παράλληλα, μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο ένα θέμα υγείας που σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μια και καλή με αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου προσδίδει προσωπική λάμψη αλλά και… μπόλικη τύχη, διευκολύνοντας ένα σημαντικό εγχείρημά σου. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να σε κάνει να «κολλήσεις» σε μια λεπτομέρεια, κάτι που μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικό στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, τόσο για σένα, όσο και για όσους ή όσες σε περιστοιχίζουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Καλείσαι να επικεντρωθείς στο παρελθόν σου, είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό εγχείρημα, που συνδέεται με αυτό, είτε για μια οικογενειακή υπόθεση, που «κουβαλά» τις επιπτώσεις της στη ζωή σου. Ίσως μάλιστα συνειδητοποιήσεις την αφετηρία μιας «ανεξήγητης» κακοδαιμονίας που σε «κυνηγά» Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να διαρρυθμίσεις το χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να εντρυφήσεις σε θέματα σχετικά με το παρελθόν, αναζητώντας λογικές απαντήσεις μεταξύ… θρύλου και πραγματικότητας! Επιπλέον, είναι πιθανό να ανακαλύψεις έγγραφα ή παλαιά αντικείμενα με συναισθηματική αξία αλλά και να ξαναβρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά. Πρόσεξε βέβαια μήπως εγκλωβιστείς στα «φαντάσματα» του μυαλού σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία που σου δίνεται για να διεκπεραιώσεις εύκολα και απλά τις υποθέσεις σου. Επειδή όμως ανάμεσα σε αυτούς/ες που απευθύνεσαι υπάρχουν και πρόσωπα «παλιομοδίτικα» ή μιας άλλης νοοτροπίας, καλό είναι να κινηθείς πιο μετρημένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ωθείσαι να «σκαλίσεις» το παρελθόν, είτε αυτό αφορά κάτι προσωπικό-οικογενειακό, είτε αναφέρεται σε ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος. Κι επειδή το πιθανότερο είναι να φορτιστείς συναισθηματικά, σίγουρα χρειάζεσαι μια πιο «ψυχρή» κι επιστημονική ματιά, ώστε τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι δημιουργικά και να μην εγκλωβιστείς σε δεισιδαιμονίες ή αναπόδεικτα σχήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved