Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 24/9
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 24/9

 

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Μια απατηλή ηρεμία, που κρύβει πολλά

Κριός

Η είσοδος της Δήμητρας στον Λέοντα σε βοηθά να παρουσιάσεις τις δημιουργίες σου σε ένα ευρύτερο κοινό, σε ένα χρονικό ορίζοντα εννέα μηνών. Αν πάλι έχεις παιδιά «ψήνεται» μια διάκριση ή επιτυχία τους. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα επηρεάζει τα εργασιακά σου και ενδέχεται να υπάρξουν υπόγειες εντάσεις ή «συνομωσίες».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Προοιωνίζονται σημαντικές ρυθμίσεις στα περιουσιακά σου μέχρι και τον ερχόμενο Ιούνιο, ενώ μπαίνουν οι βάσεις για μια μετακόμιση που θα αναβαθμίσει τον τρόπο ζωής σου. Παράλληλα βέβαια, μπορεί να ανοίξεις ένα «μέτωπο» με αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε εξ αιτίας μιας συμπεριφοράς, που κλονίζει την εμπιστοσύνη σου, είτε λόγω κάποιων ψυχολογικών προβλημάτων του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα κρύβει πολλές παγίδες και «υφέρπουσες» εντάσεις για σένα. Επιπλέον, είναι πιθανό να παρασυρθείς σε ουτοπικές αναζητήσεις. Στο «μενού» εκτός από τα καθαρά επαγγελματικά θέματα, υπάρχουν ακόμη και ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου καλείσαι να αντιμετωπίσεις είτε αυθαιρεσίες, είτε ζημιές και προβλήματα τεχνικής φύσεως.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στις κινήσεις σου, αφού μια απροσεξία κι ένα… γλίστρημα μπορεί να σου στοιχίσει. Οφείλεις ωστόσο να έχεις τον νου σου και στις κινήσεις των άλλων, αφού δεν είναι διόλου σίγουρο ότι θα τηρήσουν τους κανόνες. Παράλληλα, η είσοδος της Δήμητρας στον Λέοντα τονίζει τις οικονομικές υποθέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Σήμερα ξεκινάει μια εννεάμηνη περίοδος με πολλές και σημαντικές διακρίσεις για σένα. Επιπλέον, θα μπορέσεις να απευθυνθείς σε περισσότερο κόσμο. Παράλληλα βέβαια, ωθείσαι «να βγάλεις το φίδι από την τρύπα» σε μια οικονομική υπόθεση, πρόσεξε όμως μήπως τελικά η έκθεσή σου απέναντι στον… νόμο και την κοινωνία είναι μεγαλύτερη από όσο υπολόγιζες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», αφού όσο κι αν δεν το επιθυμείς, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις «θολές» και παρασκηνιακές καταστάσεις. Επιπλέον σε ωθεί να αναλάβεις μια «σταυροφορία» που λίγο θέλει να εξελιχθεί σε «άγρια μάχη» και μάλιστα με νομικές προεκτάσεις. Όσο δίκιο κι αν έχεις λοιπόν, κινήσου με στρατηγική και… πονηριά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Η είσοδος της Δήμητρας στον Λέοντα δίνει άλλον «αέρα» στις κοινωνικές διασυνδέσεις σου και μέσα στους επόμενους εννέα μήνες θα βρεθείς συχνά να συνδιαλέγεσαι με «διάσημους». Επιπλέον, μπορεί να ενταχθείς σε ένα ιδιαίτερο «κλαμπ», ανεβάζοντας το πρεστίζ σου. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη παρασκηνιακών ενεργειών αλλά και την δημοσιοποίηση δικών σου δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Η είσοδος της Δήμητρας στον Λέοντα παραπέμπει σε μια ανοδική επαγγελματική πορεία, σε διακρίσεις και σε συμφωνίες με ισχυρούς παράγοντες, το… κακό όμως είναι ότι μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο μπορεί να δημοσιοποιηθούν και «αυστηρά» προσωπικά σου ζητήματα. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις με φίλους/ες αλλά και να σε ωθήσει σε μια δυναμική διεκδίκηση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα σε θέτει σε θέση μάχης, είτε για να διεκδικήσεις το δίκιο σου, είτε για να αμυνθείς σε έξωθεν προσβολές. Ίσως μάλιστα να τα «τσουγκρίσεις» και με ένα πρόσωπο που μέχρι χθες συμπορευόσασταν αλλά τελικά σου έκανε πολλές «λαδιές». Να λοιπόν που θα χρειαστείς και την… αντικατασκοπία!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Η είσοδος της Δήμητρας στον Λέοντα δίνει έμφαση στις οικονομικές υποθέσεις σου κι αν έχεις εκκρεμότητες ή χρέη, όλα θα τακτοποιηθούν, το αργότερο μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο. Επιπλέον είναι «στα σκαριά» μια συνεργασία, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να παρακάμψεις κάθε οικονομικό περιορισμό. Παράλληλα βέβαια στο «σήμερα», ας είσαι πιο ενημερωμένος/η αλλά και υποψιασμένος/η στις συναλλαγές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Η είσοδος της Δήμητρας στον Λέοντα ορίζει την έναρξη μιας εννεάμηνης περιόδου, με περισσότερες προτάσεις συνεργασίας αλλά και ευκαιρίες για να δημοσιοποιήσεις το έργο ή τις προθέσεις σου. Ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει σε αυτό κι ένας «ισχυρός» παράγοντας, που θα σε περιβάλλει με την αίγλη του. Παράλληλα, ωθείσαι να διεκδικήσεις ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα «ταράζει τα νερά» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ανεξάρτητα μάλιστα με το αν εσύ προσπαθείς να απαλύνεις τις όποιες εντάσεις, αφού η «άλλη πλευρά» επιμένει να κάνει «τα δικά της» Και τελικά δεν αποκλείεται να δράσεις κρυφά, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου κι ύστερα… βλέπεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved