Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 26/9
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 26/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κάτι «βρωμάει»

Κριός

Ο ενεργός Πλούτωνας σε θέλει πιο υποψιασμένο στα επαγγελματικά σου, αφού γίνονται πράγματα που απέχουν από την νομιμότητα. Επιπλέον, αν σου ανακοινωθεί κάτι δυσάρεστο, να ξέρεις ότι κάποιος/α κρυφός εχθρός ή ανταγωνιστής έχει «δουλέψει» για αυτό. Παράλληλα, οι μετακινήσεις σου θα έχουν μια δόση ταλαιπωρίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει να μην είσαι ευχαριστημένος/η με… τίποτα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τόσο την συναισθηματική, όσο και την καταναλωτική σου συμπεριφορά, πολλαπλασιάζοντας τις αχρείαστες ή βιαστικές επιλογές σου. Αν θες να μην σκορπίσεις τα χρήματά σου «στο πουθενά», τότε θα πρέπει να καλύψεις κυρίως πρακτικές ανάγκες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν ποικίλες «τριβές» με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν κι ίσως τελικά να προκύψουν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι ισορροπίες τελικά θα αποκατασταθούν ύστερα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που θα δοθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες που δεν είναι πρώτης γραμμής, αλλά πρέπει να γίνουν προκειμένου να μπει μια τάξη στο… σύμπαν σου! Μπορεί επίσης να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στον χώρο της εργασίας σου αλλά και μια «αρρυθμία» στην υγεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο ενεργός Πλούτωνας επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά και τα εργασιακά σου, όπου πολλά γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Παράλληλα και παρότι φημίζεσαι για τη σταθερότητα των συναισθημάτων σου με την Σελήνη στον Τοξότη, η διάθεσή σου μπορεί να θυμίσει… ασανσέρ, εξ αιτίας της διαρκώς μεταβαλλόμενης στάσης των άλλων απέναντί σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Τοξότη σε θέλει σε εγρήγορση, ώστε να προλάβεις κάποιες ενοχλητικές εξελίξεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Ίσως να πρόκειται για μια αναστάτωση που οφείλεται σε ζημιές και τις εργασίες για την αποκατάστασή τους, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψουν και διαφωνίες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου αποκαλύψει κάτι κρυμμένο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σου… αρέσει κιόλας! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως τόσο για διασκέδαση, όσο για να επιλύσεις πρακτικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο ενεργός Πλούτωνας οξύνει το ερευνητικό σου δαιμόνιο, κάτι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο, είτε στις πνευματικές αναζητήσεις σου είτε στις σχέσεις σου, αφού θα «προλάβεις» καταστάσεις που εξελίσσονταν σε βάρος σου. Και βέβαια δεν αποκλείεται να διαγράψεις από την ζωή σου ένα πρόσωπο που αποδείχτηκε ανάξιο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ασταθή, με πιθανή συνέπεια «να άγεσαι και να φέρεσαι» από πρόσωπα ή καταστάσεις που στην ουσία δεν έχουν να σου δώσουν τίποτα. Καλό είναι, λοιπόν, να επικεντρωθείς σε πραγματικά δημιουργικές ασχολίες που σε γεμίζουν και μπορούν να απορροφήσουν το ενεργειακό σου πλεόνασμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να «ψυλλιαστείς» καταστάσεις, ίσως μάλιστα μάθεις πράγματα που θα … φρίξεις! Από την άλλη, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα μιας μυστικής παρακολούθησης ή ενός «καρφώματος». Αλλά και η Σελήνη στον Τοξότη σου επισημαίνει ότι άτομα του περιβάλλοντός σου, αντί να σε βοηθούν, μάλλον σε υπονομεύουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο ενεργός Πλούτωνας επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σου κι ίσως βρεθείς προ ενός δυσάρεστου τετελεσμένου. Επιπλέον, καλά θα κάνεις να μην εκθέτεις σε κοινή θέα τα χρήματα ή τα αποκτήματά σου και να μην αποκαλύπτεις πληροφορίες που σχετίζονται με αυτά, αφού εκτός από το… κακό μάτι, υπάρχουν και «αρπακτικά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Τοξότη σου ζητά να ενεργοποιηθείς άμεσα για να καλύψεις το «χαμένο έδαφος» σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεση που σε απασχολεί. Ωστόσο, ο δρόμος σου δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού θα υπάρξουν και διαφωνίες ή προστριβές με κάποια άτομα που εμπλέκονται στις επιδιώξεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved