Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 1/10
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 1/10

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Κοινωνική ζωή

Κριός

Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα αλλάζει τα δεδομένα στο εργασιακό σου περιβάλλον, καλώντας σε να διεκδικήσεις ότι το καλύτερο για σένα, έστω κι αν έχεις απέναντί σου «θεούς και δαίμονες»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε θέλει πρωτοπόρο/α και εφευρετικό/η και δεν αποκλείεται να βρεις απρόσμενη ανταπόκριση από ένα πρόσωπο που έχει πολύ πιο ανοικτό πνεύμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου ανοίγει επαγγελματικούς ή κοινωνικούς δρόμους που δεν υπήρχαν μέχρι χθες και σου προτείνει να μην χειριστείς τα θέματα σου με «συμβατικό» τρόπο αλλά να επιλέξεις οτιδήποτε αναδεικνύει την διαφορετικότητα και τις ιδιαίτερες κλίσεις σου. Επιπλέον, σε αυτήν την φάση μπορείς να βρεις ευκολότερα ανταπόκριση από «περίεργα» άτομα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει ποικίλες εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, παράλληλα όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ιδιαίτερα σε σχέση με όλα εκείνα που «σέρνονταν» και συνέβαλαν σε παθογένειες. Επιπλέον «παίζει» δυνατά το ενδεχόμενο να προβείς σε αποχετευτικές ή τεχνικές εργασίες στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Ξυπνάει μέσα σου η ανάγκη να μάθεις ακόμη περισσότερα γύρω από αυτά που σε ενδιαφέρουν και είναι πιθανό να εντείνεις τις προσπάθειές σου προς αυτήν την κατεύθυνση. Παράλληλα βέβαια μπορεί να υπάρξουν και κάποιες προστριβές με γείτονες ή συγγενείς που έχουν τις… δικές τους απόψεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σε ευνοήσει οικονομικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Η Σελήνη στον Υδροχόο προάγει την διαφορετικότητα κι όσο πιο έτοιμος/η είσαι να την αποδεχθείς, τόσο πιο πολλά πλεονεκτήματα θα συγκεντρώσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αντίθετα, κάποια πρόσωπα που θεωρούσες ως «δεδομένα» μπορεί να σε «ταράξουν» με την συμπεριφορά ή τις επιλογές τους. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα «πριμοδοτεί» δραστικές αλλαγές στα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα ξυπνά τον «πολεμιστή» μέσα σου, επειδή ωστόσο έχεις να κάνεις με ισχυρούς «αντιπάλους», που ενδέχεται να χρησιμοποιούν και αθέμιτα μέσα, «ζύγισε» πρώτα, το κατά πόσον μπορείς να αντεπεξέλθεις, ώστε να μην «σε φάνε λάχανο»! Επιπλέον, ένα πάθος ή μια εμμονή «απειλεί» να σε καθηλώσει σε μια μάλλον μάταιη δράση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Καλείσαι να σπάσεις τα «φράγματα» στην δημιουργικότητά σου, τολμώντας εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν. Αν όμως έχεις παιδιά, προμηνύει εξελίξεις που μπορεί και να σε «σοκάρουν». Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σε παραπέμπει σε εκκαθαριστικές εργασίες, είτε στο σπίτι, είτε στην δουλειά σου. Επιπλέον, ένα οικογενειακό μυστικό φαίνεται να βγαίνει στο φως.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις να υπάρξουν αλλαγές τόσο στην επαγγελματική, όσο και την οικογενειακή σου ζωή. Και μπορείς να ωφεληθείς από όλα αυτά αν είσαι πρόθυμος/η να συμμετέχεις στο νέο, παραμερίζοντας ενστάσεις και αμφιβολίες που είναι μάλλον προϊόντα της ανασφάλειας σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να ανοίξει έναν κύκλο «συνομωσιολογίας»,.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σε ωθεί να πάρεις… σκούπα και φαράσι, είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά, ώστε τα πράγματα να αρχίσουν να λειτουργούν με τους δικούς σου όρους, κι αυτό αναφέρεται τόσο στην καριέρα σου, όσο και σε εκείνα τα «κεντρικά» ζητήματα που σε απασχολούν. Επιπλέον, μπορείς να ασχοληθείς και με την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί την μύησή σου σε ένα ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο, από την άλλη πλευρά όμως σε θέλει πιο υποψιασμένο στις συναλλαγές σου με γείτονες ή συγγενείς, αφού κάτι ύποπτο «παίζεται», Παράλληλα, φαίνεται πως τα «σκαμπανεβάσματα» στα οικονομικά σου δεν σε βοηθούν να καταλήξεις σε μια ισορροπία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αλλάξεις πολλά, από την εμφάνιση σου, μέχρι την γενικότερη πολιτική που ακολουθείς. Το πρόβλημα όμως είναι ότι αναδεικνύοντας τα πιο ανεξάρτητα στοιχεία της προσωπικότητας σου, θα δημιουργήσεις μια έντονη ανησυχία σε πρόσωπα που σε θεωρούσαν δεδομένο/η κι ίσως τελικά «να τα τσουγκρίσετε»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Ωθείσαι να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια υπόθεση που έχει «τραβήξει» πέραν του δέοντος, ας είσαι όμως πιο προσεκτικός στους χειρισμούς σου, αφού οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν δεν είναι απαραίτητο να βλέπουν τα πράγματα όπως κι εσύ. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορεί να υπάρξει μια νέα αρχή στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved