Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 4/10
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 4/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ισχυρά διλήμματα

Κριός
Θα εντείνεις τις προσπάθειες σου για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις που στην πλειοψηφία τους σχετίζονται με την δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου, οφείλεις ωστόσο να ακολουθήσεις μια συμβιβαστική πολιτική. Επιπλέον, οι συνθήκες παραπέμπουν και στην άθληση σου, καλό είναι όμως να κάνεις την δέουσα προθέρμανση, ώστε να μην «πιαστείς».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος
Η Σελήνη στους Ιχθύς «ανακατεύει» τις φιλίες σου κι ίσως προς στιγμή να χάσεις την εμπιστοσύνη σου σε έναν «δικό σου» άνθρωπο. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα σημαίνον πρόσωπο, σε κάθε περίπτωση όμως οφείλεις να κινηθείς στα πλαίσια του «οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε ωθεί να αναλάβεις δράση και να κάνεις μέσα σε μια ημέρα όσα δεν έκανες για εβδομάδες! Καλύτερα όμως να... κόψεις ταχύτητα, αφού μια οικογενειακή ένταση ή ένα «πατιρντί» με συνεργάτη σου μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά σου. Επιπλέον, καλείσαι να αντιμετωπίσεις άμεσα κάποιες τεχνικές δυσλειτουργίες στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος
Με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου είναι πιθανό να «φορτσάρεις» και επικοινωνιακά, με βασικό σκοπό την διεκπεραίωση ενός επαγγελματικού θέματος. Καλό είναι ωστόσο να μην βιαστείς αφού οι συγκυρίες ευνοούν μόνον τις «βολιδοσκοπήσεις» προθέσεων. Επιπλέον, αν οδηγήσεις ή ταξιδέψεις να θυμάσαι ότι δεν αρκεί η δική σου προσοχή, αφού κάποιος/α μπορεί να «σκοντάψει» επάνω σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων
Η Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει τα οικονομικά σου και κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να νιώσεις μια ανασφάλεια, που όμως θα «γιατρευτεί» γρήγορα, από την εξισορρόπηση του ισολογισμού σου, αρκεί βέβαια να μην κάνεις κάποια «κουτουράδα». Κι εδώ το κακό είναι ότι την ίδια στιγμή το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε ωθεί να «κυνηγήσεις» το χρήμα, αν όμως πάρεις κάποιο ρίσκο το πιθανότερο είναι να μην σου «βγει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος
Καλείσαι να αφοσιωθείς ολόψυχα σε έναν στόχο, είτε με το καλό, είτε με το ζόρι κι ίσως προς στιγμή να εγκαταλείψεις στην τύχη τους εκείνες από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου που δεν αποτελούν πλέον βασική προτεραιότητα για σένα. Αυτό βέβαια μπορεί να εγείρει ενστάσεις κι αντιδράσεις, από εκείνους/ες που θεωρούσαν δεδομένη την συμμετοχή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός
Η αίσθηση που έχεις ότι κάτι «παίζεται» παρασκηνιακά, δεν είναι της φαντασίας σου κι ίσως ο πρώτος χώρος που θα πρέπει να ψάξεις είναι των συγγενών και των γνωστών σου. Όμως, στον ίδιο ακριβώς χώρο θα βρεις και... φανατικούς υποστηρικτές! Ένα επιπλέον πρόβλημα είναι ότι η Σελήνη στους Ιχθύς σου «ανοίγει» δουλειές που δεν μπορούν να περιμένουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός
Η Σελήνη στους Ιχθύς «πασχίζει» για την καλοπέρασή σου αλλά το τετράγωνο Άρη-Κρόνου έχει μάλλον διαφορετική... άποψη, φέρνοντας στο προσκήνιο αντιθέσεις που προβληματίζουν. Το ένα μέτωπο μάλιστα έχει να κάνει με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου είναι πιθανό να τα «τσουγκρίσεις» με ένα πρόσωπο που μέχρι σήμερα συμπορευόσαστε, επειδή θα γίνουν κάποια «φάουλ» από πλευράς του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης
Καλείσαι να κάνεις σημαντικές υποχωρήσεις, τόσο σε προσωπικά ζητήματα, όσο και στην καριέρα σου, όσο δυσάρεστο όμως κι αν είναι αυτό το καθήκον σου, αποτελεί για την ώρα, την μόνη βιώσιμη λύση, αφού σε διαφορετική περίπτωση, τα προβλήματα αντί να λυθούν, θα πολλαπλασιαστούν! Παράλληλα, θα επιληφθείς πρακτικών θεμάτων που σχετίζονται με το σπίτι σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές της καθημερινότητάς σου, ώστε να μην χάσεις χρόνο με υποθέσεις που δεν αξίζουν τον κόπο σου. Κι αυτό γιατί αναμένεται να ενταθούν οι επαφές κι οι μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια είδηση που θα σε κάνει να «τρέχεις»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος
Η Σελήνη στους Ιχθύς στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα, όπου... δυστυχώς αναμένονται «εμπλοκές» και καθυστερήσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια σύγκρουση-διαφωνία ή αναγκαστείς να αμυνθείς... σθεναρά απέναντι σε απαιτήσεις κάποιων «κακομαθημένων» φίλων. Σε κάθε περίπτωση πάντως δώσε προτεραιότητα στις ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν άμεσα, αποφεύγοντας κάθε είδος ρίσκου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες
Η Σελήνη στο ζώδιό σου συγκεντρώνει επάνω σου τα «κοσμικά πυρά» και το πρόβλημα είναι ότι το τετράγωνο Άρη-Κρόνου ενδέχεται να σε εμπλέξει σε καταστάσεις όπου κινδυνεύεις είτε να «τα πάρεις στο κρανίο», είτε να πληγωθείς από την συμπεριφορά των άλλων. Ακόμη, είναι πιθανόν να προκύψει μια έντονη διαφωνία με ένα συνεργάτη ή ένα ισχυρό πρόσωπο.
.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved