Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 7/10
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 7/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Να έχεις ή να είσαι;

Κριός

Με την Σελήνη στον Ταύρο, το ενδιαφέρον σου φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από οικονομικά θέματα, όπου όμως οι καταστάσεις αλλάζουν γρήγορα κι ίσως δεν είναι σκόπιμο να τις πάρεις και πολύ στα σοβαρά. Δώσε λοιπόν μεγαλύτερη προσοχή σε μια επαγγελματική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα «δικό σου» άτομο, αφού εκεί γίνεται «της κακομοίρας».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου επηρεάζει την ψυχολογία σου και κάποια πράγματα για τα οποία μέχρι πρότινος ήσουν σίγουρος/η, σου δημιουργούν –δίκαια ή άδικα- ανησυχία. Από εκεί και ύστερα, όσο κι αν η Αφροδίτη στην Παρθένο επιμένει να σε «νανουρίζει» με τα χάδια και τις αγκαλιές της, ο Άρης σε παραπέμπει σε καταστάσεις που σου χαλάνε την ησυχία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν είτε στην εργασία σου, είτε στην υγεία και την διατροφή σου, παράλληλα όμως φαίνεται ότι μπορεί να σε απασχολήσει κι ένα οικογενειακό θέμα ή μια ανάγκη σχετική με το σπίτι σου. Παράλληλα, μείνε μακριά από συνεργασίες και συνεταιρισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Μια νέα γνωριμία μπορεί να αντιπροσωπεύσει όλα εκείνα που θα ήθελες να βρεις σε μια φιλία, παράλληλα όμως ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα μηχανικό πρόβλημα ή μια δυσλειτουργία που θα επηρεάσει δυσμενώς την καθημερινότητα αλλά και τα επαγγελματικά σου. Ακόμη, δεν θέλει και πολύ για να προκληθεί μια μίνι σύρραξη με γείτονες ή συγγενείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με την Σελήνη στον 10ο φυσικό «οίκο» σου, ανήκεις στους πρωταγωνιστές της ημέρας κάτι που μπορεί να πολλαπλασιάσει τις ευθύνες σου και να σε αναγκάσει να λάβεις τα αναγκαία μέτρα, ξεκινώντας από την διασφάλιση των κεκτημένων σου. Δεν αποκλείεται ωστόσο να παρασυρθείς σε μια επίδειξη προσφοράς, απέναντι σε πρόσωπα που θέλεις να «κερδίσεις», με συνέπεια να… ξεπενταριαστείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ωθείσαι να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», είτε στην προσωπική σου ζωή, είτε στην δουλειά, ωστόσο η συναισθηματική φόρτιση που συνοδεύει τις προσπάθειές σου, μπορεί τελικά να σε κάνει να χάσεις το δίκιο σου, εξ αιτίας της συμπεριφοράς σου. Προσπάθησε λοιπόν να αποστασιοποιηθείς από το όποιο πρόβλημα, αδιαφορώντας για τις προκλήσεις που σου γίνονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε προβληματίσει για την πορεία των οικονομικών σου αλλά το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται… αλλού, αφού ο Άρης στον φυσικό 12ο «οίκο» σου δείχνει ικανός να σε ταλαιπωρήσει με ένα θέμα υγείας που ναι μεν είναι περαστικό αλλά με πολύ έντονα συμπτώματα. Ακόμη, δώσε μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες ενός συγγενικού σου προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να εξαντλήσεις τις διαπραγματευτικές σου αρετές, συνθέτοντας και «παντρεύοντας» πρόσωπα ή καταστάσεις με αντίθετες αφετηρίες. Παράλληλα όμως θα ήταν καλό να διερευνήσεις το τι ακριβώς συμβαίνει στο φιλικό σου περιβάλλον, αφού ο Άρης αναπαράγει έχθρες και ανταγωνισμούς, που θα μπορούσαν «να σου τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Άρης στην Παρθένο εξαντλεί την υπομονή σου και σε ωθεί να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια υπόθεση που έχει «τραβήξει» πέραν του δέοντος, ας είσαι όμως πιο προσεκτικός στους χειρισμούς σου, αφού δεν κινείσαι στο σωστό timing. Αντίθετα κινδυνεύεις να «πέσεις σε ξέρα» και να ανατραπούν εντελώς τα σχέδιά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και σίγουρα μπορείς να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου» Επιπλέον, η Αφροδίτη στην Παρθένο «σπάει» την μονοτονία στην καθημερινότητα σου, διανθίζοντάς την με ευχάριστα περιστατικά και μέχρι εδώ βέβαια… όλα καλά! Παράλληλα, πρόσεξε μήπως κτυπήσεις σε μια μετακίνησή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για ποικίλες οικογενειακές υποθέσεις, που όμως αργά ή γρήγορα θα βρουν τον δρόμο τους. Επιπλέον, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε βοηθά να «κλείσεις τρύπες» στα οικονομικά σου, αντίθετα όμως, ο Άρης στο ίδιο ζώδιο σου εφιστά την προσοχή σε ένα οικονομικό project που φαίνεται να έχει πολλές κρυφές παραμέτρους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Όσο κι αν η Αφροδίτη απέναντί σου τονίζει τις πιο «χαλαρές» πλευρές της ζωή σου και σε βοηθά να περάσεις όμορφα, δεν θα πρέπει να αγνοήσεις και τις… προειδοποιητικές βολές του Άρη, ο οποίος σου επισημαίνει ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ιδιαίτερα σε σχέση με τις προθέσεις ενός προσώπου που θέλει να λέγεται συνεργάτης σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved