Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 9/10
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 9/10

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Σε κρίσιμη καμπή

Κριός

Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα σηματοδοτούν μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, καλώντας σε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να «ξεμπερδεύεις» με το παλιό, έστω κι αν κάτι τέτοιο σου αφήσει «πληγές». Γιατί αν επιμείνεις στα ίδια, το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκ νέου σε αδιέξοδο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα ενδέχεται να κλείσουν έναν κύκλο στα εργασιακά σου, ορίζοντα μια νέα πορεία και το σοφότερο από πλευρά σου θα ήταν να την αποδεχθείς, χωρίς… πείσματα! Επιπλέον καλείσαι να διερευνήσεις τις άγνωστες πτυχές μιας υπόθεσης, στην οποία εμπλέκονται πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Με τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετική με ένα προσωπικό ζήτημα ή τα οικονομικά σου, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο. Και μην… δειλιάσεις αφού είναι προς το συμφέρον σου να μην επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική, που θα σε μπλέξει χειρότερα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Καλείσαι να «κλείσεις» οριστικά μια προσωπική ή οικογενειακή υπόθεση που σε ταλαιπωρεί για καιρό, ώστε να απελευθερωθείς από δεσμά που σε «καθηλώνουν», ακόμη κι αν το συναισθηματικό κόστος δείχνει υψηλό για σένα. Επιπλέον, στις συνεργασίες σου, ίσως να συνειδητοποιήσεις ότι προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του, κάποιος/α δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Καλείσαι να διαλευκάνεις μια σειρά από «βρώμικες υποθέσεις», είτε στον κοινωνικό σου περίγυρο, είτε στην δουλειά σου, ώστε να μην βρεθείς προ τετελεσμένων. Μπορείς ωστόσο να τα αποφύγεις όλα αυτά αν επικεντρωθείς σε επιμορφωτικές δραστηριότητες. Επιπλέον, είναι πιθανό να πάθεις μια σοβαρή ζημιά με συνέπεια να «πάει πίσω» ο προγραμματισμός σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα δεν ευνοούν τους οικονομικούς στόχους σου, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή από το μηδέν. Αν λοιπόν θελήσεις να απαλλαγείς από πρότερες δεσμεύσεις, με το όποιο κόστος, τότε καλώς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα σε ρίχνουν «στα βαθιά», είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση δικών σου φόβων και «κολλημάτων», είτε για την εμπλοκή σου σε μια υπόθεση που «κινούν τα νήματα» μεγάλα συμφέροντα και οι περισσότερες υποθέσεις είναι «στημένες» εκ των προτέρων. Αν πάρεις θέση, θα στοχοποιηθείς, οπότε καλύτερα να τηρήσεις στάση αναμονής.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα σε ωθούν να ανακαλύψεις πολλά που αφορούν τους άλλους, παραβιάζοντας ωστόσο τα «προσωπικά δεδομένα» τους, κάτι που αν αποκαλυφθεί θα σου στοιχίσει. Επιπλέον, στις καθημερινές συναλλαγές σου, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ατυχίες ή άγνωστες παραμέτρους, ενώ δεν αποκλείεται να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα σου ζητούν να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου τους «κακούς», ώστε να μην ταυτιστείς μαζί τους στην συνείδηση των άλλων. Αν πάλι επιλέξεις να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, πρόσεξε μήπως η «απολυτότητα» των όσων πρεσβεύει και διακηρύσσει, σε κάνει τελικά ένα «βολικό πρόβατο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Από την στιγμή που τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα ακυρώνουν κάθε προσπάθεια ελιγμών ή ενός «φιλικού διακανονισμού», καλείσαι να πάρεις γενναίες αποφάσεις, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν και αποκαλύπτοντας συνάμα τον «ύποπτο» ρόλο που μπορεί να έχει παίξει κάποιος/α σε μια υπόθεση που σε «καίει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Αν επικεντρωθείς στην γνώση και την πνευματική αναζήτηση, τότε τα τετράγωνο του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να ανακαλύψεις κάτι σπουδαίο. Αντίθετα όμως σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, η διάθεση σου ενδέχεται να «μαυρίσει», είτε από μια δυσάρεστη είδηση που θα λάβεις, είτε εξ αιτίας της απώλειας εργαλείων αλλά και χρήσιμων εγγράφων ή αρχείων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα σε πιέζουν να ασχοληθείς με μια σοβαρή οικονομική υπόθεση αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται τόσο από τους δικούς σου χειρισμούς, όσο από τις βουλές εκείνων που «λύνουν και δένουν» από τις υψηλές θέσεις που κατέχουν. Αν λοιπόν έχεις την υποστήριξη τους, όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved