Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 10/10
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 10/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ανταλλαγή πληροφοριών

Κριός

Με την Σελήνη στους Διδύμους θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να μάθεις μια νέα τεχνική. Επιπλέον, τονίζει τις πιο επικοινωνιακές πτυχές σου (ταξίδια, νέες γνωριμίες, συζητήσεις κλπ), φρόντισε ωστόσο να μην παρασύρεσαι από τις εντυπώσεις και χάσεις πολύτιμο χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με την Σελήνη στους Διδύμους, τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα αλλάζουν γρήγορα και συχνά έξω από τον έλεγχό σου, μπορείς όμως να δώσεις ένα τέλος σε αυτό το.. χάος, αν επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη, ώστε να αποφύγεις αχρείαστα έξοδα!


Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να ξεχωρίσεις, αλλά βέβαια έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος. Καλό είναι λοιπόν να αναδείξεις τις αρετές του μυαλού σου και τον πρακτικό τρόπο σκέψης σου, ώστε να δώσεις λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας και όχι την… επιπολαιότητά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Διδύμους αυξάνει την κυκλοθυμία σου και σε βάζει να «ψάχνεσαι» με την υγεία σου ή να προσπαθείς να εντοπίσεις «αόρατους» εχθρούς. Πριν όμως καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι είσαι... ματιασμένος/η, ξεκίνα από τα βασικά: Τι έφαγες, πώς κοιμήθηκες και κυρίως με ποιο τρόπο ταλαιπώρησες τον εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η ημέρα προσφέρεται για κοινωνικές δραστηριότητες, αφού η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι ανανεώνει τα ενδιαφέροντά σου. Επιπλέον σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο, μπορεί να δεις μια βελτίωση στα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με την Σελήνη στους Διδύμους, οι εξελίξεις τρέχουν… γρηγορότερα από όσο θα επιθυμούσες, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς από την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι/ες τις καταστάσεις. Έχοντας όμως για σύμμαχο σου την λογική σου και τις πρακτικές ικανότητές σου, μπορείς να τους/τις «συνετίσεις».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με την Σελήνη στους Διδύμους, οι εξελίξεις τρέχουν… γρηγορότερα από όσο θα επιθυμούσες, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς από την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι/ες τις καταστάσεις. Έχοντας όμως για σύμμαχο σου τη λογική σου και τις πρακτικές ικανότητές σου, μπορείς να τους/τις «συνετίσεις»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Αν πραγματικά θέλεις να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό θέμα σου, καλό είναι να μην αγνοήσεις κάποιες πληροφορίες που θα μάθεις από άτομα που κινούνται στον χώρο και γνωρίζουν πολλά. Επιπλέον, με την Σελήνη στους Διδύμους μπορείς να κερδίσεις περισσότερα εφαρμόζοντας έξυπνες λύσεις ή κάνοντας τα αναγκαία… παζάρια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στους Διδύμους σου υπόσχεται μια ημέρα με πολλές εναλλαγές παραστάσεων, που σίγουρα θα σου αφήσουν τόσο θετικές, όσο και αρνητικές εντυπώσεις. Επιπλέον, καλείσαι να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», αφού για να πετύχεις τους στόχους σου θα χρειαστείς και την συνδρομή των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά εργασιών που ενδεχομένως η μια να μην έχει καμία σχέση με την άλλη, ωστόσο, ο επαγγελματισμός και η ειδικότητά σου στις λεπτομέρειες θα σε δικαιώσουν, κλείνοντας τα στόματα εκείνων που κάνουν τους… έξυπνους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Διδύμους σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να «παίξεις» με ανθρώπους και καταστάσεις, χωρίς να δεσμεύεσαι για κάτι. Επιπλέον, μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, πολλαπλασιάζοντας τις ευχάριστες στιγμές σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο συμβάλλει στην αύξηση του εισοδήματός σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στους Διδύμους τείνει να σε «ξεβολέψει», δημιουργώντας διαρκώς νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν δεν έχεις στον νου σου ένα συγκεκριμένο πλάνο, μπορεί να χάσεις την μέρα σου αγόμενος/η και φερόμενος/η από τα καπρίτσια των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved