Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 12/10
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 12/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Προσοχή στις κακοτοπιές!

 

Κριός

Ο Άρης στην Παρθένο σε καλεί να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι στην δουλειά σου, επειδή όμως έχεις να κάνεις με «υπόγειες» καταστάσεις και άτομα που ενεργούν μάλλον υπονομευτικά, μην κινηθείς, αν δεν διασφαλίσεις πρώτα τα νώτα σου κι αν δεν είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος/η!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, μπορείς ωστόσο να επιλέξεις και πιο εσωστρεφείς δράσεις, όπως είναι το διάβασμα και το «σερφάρισμα» στο διαδίκτυο. Σε κάθε περίπτωση θα σου αποκαλυφθούν πολλά, είτε πρόκειται για γνώσεις, είτε για «καυτές» πληροφορίες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να αναδείξει οικογενειακές και περιουσιακές διαφορές, «απαιτώντας» να δοθεί μια άμεση λύση. Πριν όμως πάρεις τις αποφάσεις σου, καλό είναι να διερευνήσεις τι έχει «παιχτεί» στο παρασκήνιο, αφού κάποιος/α απεργάζεται ένα «σκοτεινό» σχέδιο για να σε πλήξει οικονομικά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ανήσυχο/η και επιρρεπή σε συναισθηματικά «ολισθήματα», προσπάθησε λοιπόν να «μείνεις στο κέντρο σου», διασκεδάζοντας τους φόβους και τις ανασφάλειες που θα βγουν στην επιφάνεια. Κι ένας λόγος παραπάνω είναι το ότι θα κληθείς να αντιμετωπίσεις ποικίλες προκλήσεις στην καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε θέματα υγείας και διατροφής, αφού μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μια κακή χρήση. Επιπλέον όμως, σου δίνει το δικαίωμα να ξαποστάσεις, μακριά από τις εντάσεις της καθημερινότητας.
Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σου στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά σε ομοϊδεάτες και φίλους/ες, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί και μια δράση από κοινού, είτε ψυχαγωγικού, είτε κοινωνικού χαρακτήρα. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, μπορεί όμως και να αντιμετωπίσεις καταστάσεις υπεράνω των δυνάμεών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα και παρά τις όποιες αντιστάσεις ή αντιρρήσεις, θα τα καταφέρεις, αν βρεις την μέση οδό. Παράλληλα, ωθείσαι να λάβεις δραστικά μέτρα στην υγεία και τη διατροφή σου ή να κόψεις μια κακή συνήθεια!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με νέες παραστάσεις και γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας σε ωθεί να αντιμετωπίσεις με καχυποψία τους… πάντες και τα πάντα κι αν θες να αποφύγεις μια «χαζή» παρεξήγηση με ένα φιλικό άτομο, προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από το θυμικό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Άρης στην Παρθένο σου αναθέτει μια «επικίνδυνη» αποστολή, αλλά αν δεν έχεις τα προσόντα για να την διεκπεραιώσεις, είναι προτιμότερο να «κάτσεις στα αβγά σου»! Κι αυτό γιατί καλείσαι να αντιμετωπίσεις πρόσωπα που κινούνται υπόγεια κι από αυτήν την άποψη έχουν το πλεονέκτημα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Καρκίνο επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, βγάζοντας στον «αφρό» αδυναμίες που τις καθιστούν λιγότερο λειτουργικές. Ίσως μάλιστα να γίνεις μάρτυρας ενός συναισθηματικού ξεσπάσματος. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να αντιμετωπίσεις κακόβουλες κινήσεις που γίνονται σε βάρος σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σου «ανοίξει» διάφορες εργασίες, από την πλευρά σου ωστόσο οφείλεις να θέσεις τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην πελαγοδρομείς από το ένα στο άλλο. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά, βγάζοντας στην επιφάνεια φοβίες ή απωθημένα κι ίσως κινηθείς με τέτοιο τρόπο που αντί να φέρεις τους άλλους κοντά σου, να τους απομακρύνεις. Ωστόσο, δεν αποκλείεται τελικά να υπονομεύεσαι από κάποιον συνεργάτη σου ή ένα άτομο που παριστάνει το φίλο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved