Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 16/10
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 16/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Πρώτα οι δουλειές

Κριός

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας αναδεικνύει τις πιο χρήσιμες και πρακτικές πλευρές σου, κάτι που θα σε «ανεβάσει» και στα μάτια των άλλων. Ίσως μάλιστα να πετύχεις και μια επωφελή συνεργασία. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να δημιουργήσει μια κάποια αναστάτωση ή αβεβαιότητα στα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Στον επαγγελματικό τομέα, η αντίθεση Ήλιου-Έριδας… δουλεύει για σένα κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις που μπορεί να σε ωφελήσουν είτε άμεσα είτε έμμεσα. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και μια συμφωνία ή σύμβαση, η οποία ανοίγει τους ορίζοντές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την αντίθεση Ήλιου-Έριδας, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποθέσεις σου αλλά και να συναντηθείς με πρόσωπα που πιθανόν να σου φανούν χρήσιμα σε μια προσωπική σου υπόθεση. Επιπλέον, μπορεί να ασχοληθείς περισσότερο με επιστημονικά ή τεχνικά θέματα, πλαισιωμένος/η από ειδικούς γνώστες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας μπορεί να συμβάλλει στην επαγγελματική δικτύωσή σου, αλλά και στην αποκάλυψη κάποιων σημαντικών πληροφοριών ή παραμέτρων γύρω από ένα οικογενειακό ζήτημα. Επιπλέον, καλείσαι να υιοθετήσεις τεχνολογικές εφαρμογές που θα σου απλουστεύσουν τη ζωή. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Μια σημαντική γνωριμία μπορεί να συμβάλλει θετικά στα επαγγελματικά σχέδιά σου, οπότε μη διστάσεις να κάνεις τα «κονέ» σου. Επιπλέον, η αντίθεση Ήλιου-Έριδας ευνοεί την διάδοση των ιδεών σου, αρκεί να δράσεις οργανωμένα και τηρώντας τους τύπους. Παράλληλα η Σελήνη στην Παρθένο παραπέμπει σε οικονομικές εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε φέρει μπροστά σε ποικίλες προκλήσεις, που ένα μέρος τους έχει να κάνει με το τι έγινε ή δεν έγινε στο παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, οφείλεις να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, αξιοποιώντας τις ιδιαίτερες νοητικές σου ικανότητες, αφού συναισθηματικά… δεν είσαι σε καλή φάση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας σε βοηθά να πετύχεις μια επαγγελματική συμφωνία από την οποία μπορείς να κερδίσεις πολλά, αν βάλεις στην άκρη τους… περιττούς συναισθηματισμούς! Επιπλέον, καλείσαι να ασχοληθείς με όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που «κάνουν την διαφορά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Μια συμφωνία που φαίνεται να έχει και κάποιες κρυφές πλευρές μπορεί να σε ωφελήσει τόσο οικονομικά, όσο και επαγγελματικά. Επιπλέον, η αντίθεση Ήλιου-Έριδας σε παραπέμπει είτε σε ένα «τσεκ απ» για την υγεία σου είτε σε ένα σέρβις στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στην Παρθένο σε αναγκάζει να προσαρμοστείς σε μια πραγματικότητα, όπου «μετράνε» κυρίως οι λεπτομέρειες κι όχι το πόσο καλός/η είσαι στο να κερδίζεις τις εντυπώσεις. Ίσως λοιπόν προς στιγμή να «στριμωχτείς» και να χρειαστεί να εξηγήσεις αναλυτικά το πρόγραμμα και τους σκοπούς σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με την αντίθεση Ήλιου-Έριδας οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προωθήσεις οτιδήποτε έχει σχέση με την δουλειά σου αλλά και να έρθεις σε επαφή με κάποιους «ισχυρούς» που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις υποθέσεις σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου αλλά αυτήν την φορά φαίνεται πως είναι για καλό, αφού ο Δίας από τον Σκορπιό στηρίζει κάθε επενδυτικό εγχείρημά σου. Τα σχέδιά σου λοιπόν μπορεί να προχωρήσουν και οι προοπτικές σου να ευοδωθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας σε βοηθά να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα σχετικά με τα οικονομικά σου, με την μεσολάβηση κάποιων ειδικών. Μπορεί βέβαια και να ξοδευτείς για ένα θέμα που αφορά στην υγεία σου ή για να προμηθευτείς αναγκαίο εξοπλισμό!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved