Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 24/10
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 24/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Στους ρυθμούς της ανάγκης

Κριός

Ο ενεργός Πλούτωνας επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σου κι ίσως πληρώσεις σχετικά ακριβά μια επιλογή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη, κάτω από την «επιστασία» του Κρόνου, μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να τερματίσει μια συνεργασία σου ή να σε φέρει προ τετελεσμένων σε μια σημαντική υπόθεσή σου. Ίσως μάλιστα πέσεις θύμα ενός μικρού ή μεγαλύτερου εκβιασμού! Παράλληλα, είναι πιθανό να πιεστείς ή στενοχωρηθείς από ένα οικονομικό θέμα, που δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου!


Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την Σελήνη και τον Κρόνο απέναντί σου, οι άλλοι σου ζητούν να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτά που υποχρεούσαι κι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όριά σου, κινδυνεύεις να πάρεις επάνω σου όλες τις ευθύνες, χωρίς να ακούσεις ούτε ένα… ευχαριστώ! Δώσε λοιπόν την κατάλληλη «απάντηση» στις πιέσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο ενεργός Πλούτωνας σε φέρνει προ τετελεσμένων σε ένα προσωπικό σου θέμα και αν πάθεις κάποια «ζημιά», το μόνο που σου μένει είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, επιχειρώντας ένα νέο ξεκίνημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε «φορτώνει» με περισσότερες δουλειές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να προκαλέσει μια ζημιά στον χώρο σου, αλλά και να σου φέρει έναν «σκοτεινό» επισκέπτη με… άγνωστες προθέσεις! Παράλληλα, με την Σελήνη και τον Κρόνο στον Τοξότη, να τονίζουν αυτά που πρέπει να γίνουν και να σου «κόβουν» την τύχη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με την Σελήνη και τον Κρόνο στον Τοξότη, κάποια επιτακτική οικογενειακή ή επαγγελματική υποχρέωση μπορεί να σε φορτώσει με άγχος αλλά και να σε πιέσει να βρεις μια λύση σε ένα θέμα που χρονίζει. Ακόμη, ίσως υπάρξει μια «εμπλοκή» ενός οικείου σου ατόμου στα προσωπικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο ενεργός Πλούτωνας σε φέρνει σε επαφή με άτομα που σου «τάζουν», έχοντας όμως την πρόθεση να σε βλάψουν οικονομικά. Επιπλέον, καλό είναι να μην προβείς σε μια σημαντική αγορά. Παράλληλα, με την Σελήνη και τον Κρόνο στον Τοξότη, με ό,τι κι αν ασχολείσαι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται μια περαιτέρω επεξεργασία!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο ενεργός Πλούτωνας σε κάνει πιο καχύποπτο/η κι όχι άδικα, αφού στο περιβάλλον σου γίνονται πράγματα που χρήζουν άμεσης διερεύνησης. Ίσως βέβαια να σου εκμυστηρευτούν και κάτι σημαντικό. Παράλληλα, με την Σελήνη και τον Κρόνο στον Τοξότη, η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για δουλειά και όχι για χαλάρωση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ανασυγκροτηθείς και να πάρεις τις αποφάσεις σου, περιορίζοντας ενδεχομένως κάποιες από τις βλέψεις σου. Αυτό όμως είναι ότι το πιο… αντιπροσωπευτικό της επιρροής του Κρόνου και δεν πρέπει να βαρυγκωμάς ούτε να διαμαρτύρεσαι!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να προσέχεις τις παρέες σου, αφού δεν έχουν όλοι αγαθές προθέσεις. Αν συνειδητοποιήσεις ότι ένας φίλος ή μια φίλη «σου σκάβει τον λάκκο», δεν έχεις παρά να τον/την κάνεις πέρα, άπαξ διά παντός. Τα ανάλογα ισχύουν και με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε κάνει μάρτυρα ενός δυσάρεστου περιστατικού, αλλά εκείνο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι οι «καλοθελητές», που παίζουν τα δικά τους παιχνίδια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη, σε καλεί να εφαρμόσεις τα δέοντα, και σε αυτό δεν χωράνε ούτε φιλίες, ούτε «ρουσφέτια».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον φυσικό 10ο «οίκο» σου, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις τρέχουν και θα ήταν λάθος να φανείς ασυνεπής, αφού μπορεί να κριθείς αυστηρά. Επιπλέον, όμως φρόντισε να μην φορτωθείς με καθήκοντα άλλων, την ώρα μάλιστα που εκείνοι θα… κάθονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved