Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 31/10
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 31/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!

Κριός

Ο Άρης στον Ζυγό ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια προσωρινή σύγχυση σε σχέση με τις προθέσεις των άλλων απέναντι σου αλλά αν λειτουργήσεις κυρίως διαισθητικά και όχι με την λογική σου, θα μπορέσεις να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Σε κάθε περίπτωση πάντως μην προχωρήσεις μια συμφωνία ή συνεργασία, αφού στην καλύτερη περίπτωση το θέμα δεν θα προχωρήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στον Ζυγό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έναν «λάθος συναγερμό» ή την ανάλωση σου σε ένα εγχείρημα που δεν μπορεί να «σταθεί» στον πραγματικό κόσμο. Καλό είναι λοιπόν να βάλεις «φρένο» στις επιδιώξεις σου κι ιδιαίτερα εκείνες που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου, φωτίζοντας παράλληλα κάποιες παρασκηνιακές «διαδρομές» ατόμων που εμφανίζονται ως φίλοι/ες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με τον Άρη στον Ζυγό θα μπορέσεις να «τρέξεις» τις καλλιτεχνικές ή τις μεταφυσικές σου αναζητήσεις αλλά και να επικεντρωθείς σε ένα εγχείρημα ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Αντίθετα όμως σε πιο προσωπικά ή πρακτικά θέματα που άπτονται των επαγγελματικών σου, η συμβολή του στις εξελίξεις δεν σε βοηθά, αφού σε κάνει επιρρεπή σε λάθη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Άρης στον Ζυγό σε καλεί να έχεις τον νου σου για ανεπιθύμητους εισβολείς στον χώρο σου. Επιπλέον προνόησε για το ενδεχόμενο μιας διαρροής ή πλημμύρας στο σπίτι σου. Από την άλλη πλευρά μπορείς να παρέμβεις κατευναστικά σε μια οικογενειακή παρεξήγηση, έστω κι αν χρειαστεί να πεις ψέματα αλλά και να εμψυχώσεις ένα οικείο σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να βγάλει «στον αφρό» μια ίντριγκα με «πρωταγωνιστές» άτομα από το συγγενικό σου περιβάλλον. Αλλά επειδή πάντα ισχύει η παροιμία «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες», καλό είναι να μην ασχοληθείς με μικρότητες. Επιπλέον, αν κινηθείς με δικό σου μεταφορικό μέσον, έχε τον νου σου στα υδραυλικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να αναζητήσεις μια νέα πηγή εσόδων, πρόσεξε όμως μήπως πάνω στην «φούρια» σου, πέσεις θύμα κάποιας απάτης. Επιπλέον φρόντισε να καταπολεμήσεις την αφηρημάδα σου, αφού μπορεί να σου στοιχίσει είτε σε χρήμα, είτε σε είδος. Στον αντίποδα μπορείς να καρπωθείς τα οφέλη μιας δραστηριότητας που γίνεται «χωρίς χαρτιά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε βάζει να κυνηγάς «χίμαιρες», μπορεί όμως και να σε «αποκοιμίσει» μπροστά σε παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται εις βάρος σου. Αν λοιπόν διαπιστώσεις ότι τα πράγματα είναι… πολύ ήρεμα, τότε να αρχίσεις να ανησυχείς! Παράλληλα στην δουλειά σου ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι, σε απογοητεύει με την στάση του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης στον Ζυγό σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που είτε συνηθίζουν να κάνουν τις «δουλειές» τους παρασκηνιακά, είτε έχουν ύποπτες διασυνδέσεις. Πριν λοιπόν αρχίσεις να «πετάς την σκούφια σου» για τα όσα «ωραία» σου συμβαίνουν με τον Δία στο ζώδιό σου, σκέψου μήπως τελικά πίσω από τα χαμογελαστά πρόσωπα κρύβονται δόλιοι ή ανομολόγητοι σκοποί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να επικεντρωθείς στις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειά σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να φιλοξενηθείς ή να φιλοξενήσεις κόσμο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με «ιερό» σκοπό», που όμως στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό που φαίνεται και εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να πάρεις περισσότερες πρωτοβουλίες, επιταχύνοντας τις εξελίξεις, αν όμως δεν λάβεις υπόψη σου την «φωνή» της διαίσθησής σου, δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι η εμπιστοσύνη που έχεις δείξει σε κάποια πρόσωπα είναι χωρίς αντίκρισμα. Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που συνάψεις μια συμφωνία ή συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Νιώθεις έτοιμος/η να κάνεις το «μεγάλο άλμα» προς την επιτυχία, από την άλλη πλευρά όμως ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να προβείς σε ενέργειες ή αναζητήσεις που κρίνονται ως «ουτοπικές». Επιπλέον, καλό είναι να μην παρασυρθείς σε επιλογές που σου υποδεικνύουν κάποιοι άλλοι, οι οποίοι έχουν κυρίως κατά νου το δικό τους βόλεμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σου, «απαιτεί» να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις, που ανάλογα με το πώς θα τις χειριστείς μπορούν είτε να σε αναδείξουν, είτε να σε «θάψουν». Κι εδώ θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την διαίσθησή σου, που είναι η μόνη ικανή να σε προστατέψει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved