Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την  Τετάρτη 1/11
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 1/11

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Πρώτα η υγεία

Κριός
Με την αντίθεση αστρικού Άρη-Ποσειδώνα να δεσπόζει στους ουρανούς το πρώτο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υγεία σου, φρόντισε λοιπόν να μην εκθέτεις τον εαυτό σου σε ενδεχόμενες ιώσεις ή μολύνσεις. Καλό είναι ακόμη να ελέγξεις προσεκτικά το τι τρως και –κυρίως- το τι ή πόσο πίνεις, ώστε να αποφύγεις ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος
Με την αντίθεση αστρικού Άρη-Ποσειδώνα καλείσαι να διερευνήσεις την «ύποπτη» εμπλοκή ενός προσώπου του φιλικού σου περιβάλλοντος σε μια επαγγελματική υπόθεση σου αλλά επειδή όσο ψάχνεις βρίσκεις, έπεται και… συνέχεια! Επιπλέον, η εμπλοκή σου με έναν συλλογικό φορέα δεν φαίνεται να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ίσως μάλιστα να σε αποπροσανατολίσει εντελώς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι
Με την συνδρομή του Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα αναδείξεις την ικανότητα σου να «μυρίζεσαι» το τι πραγματικά «παίζεται» χωρίς να έχεις στα χέρια σου κανένα στοιχείο και βέβαια όπως κατάλαβες η διαίσθησή σου είναι εκείνη που θα σε καθοδηγήσει σωστά. Επιπλέον μπορείς να αναδείξεις τις καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές κλίσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος
Συχνά περιστοιχίζεσαι από οικεία πρόσωπα, θεωρώντας δεδομένη την τιμιότητα τους, αυτήν την φορά όμως φαίνεται ότι κάποια «παιχνίδια» στο άμεσο περιβάλλον σου δεν είναι και τόσο αθώα, ας είσαι λοιπόν πιο υποψιασμένος/η. Επιπλέον πρόσεξε για πιθανές διαρροές υγρών ή αερίων που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε μια… μίνι καταστροφή!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων
Κάποιοι που γνωρίζουν τις καλές προθέσεις σου και την ευαισθησία σου για όσες και όσους υποφέρουν, ίσως αποπειραθούν να σου κάνουν μια γενναία οικονομική αφαίμαξη, παρουσιάζοντας μια κατάσταση που απλά δεν υφίσταται. Γενικότερα οφείλεις να είσαι πιο προνοητικός σε σχέση με την διαφύλαξη των κεκτημένων σου, αφού ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε κάνει επιρρεπή σε λάθη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος
Η αντίθεση Αφροδίτης-Έριδας σε κάνει να «ακτινοβολείς», κάτι που σε εμψυχώνει και σε βοηθά να ολοκληρώσεις με επιτυχία μια σειρά από υποθέσεις σου. Επιπλέον, μπορεί να ρυθμίσεις θέματα υγείας και διατροφής και να προμηθευτείς τα κατάλληλα προϊόντα. Όλα αυτά όμως ισχύουν αν κινηθείς μόνος/η, αφού είναι εύκολο να πέσεις σε παγίδες, στα πλαίσια μιας συνεργασίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε ωθεί να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, την ίδια στιγμή όμως φαίνεται ότι κάποιοι επιχειρούν να κατευθύνουν την δράση σου εκεί που τους συμφέρει ή ακόμη χειρότερα, να σε εκθέσουν γνωρίζοντας τις αδυναμίες σου. Φρόντισε λοιπόν να καλύψεις τα νώτα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός
Καλείσαι να κάνεις ένα διάλλειμα από τις κύριες ασχολίες σου, δίνοντας προτεραιότητα στην χαλάρωση σου και την επαφή σου με την φύση. Δεν αποκλείεται βέβαια να απευθυνθείς και σε έναν ειδικό, προκειμένου να λάβεις άμεση βοήθεια σε ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί. Μπορεί ωστόσο όλα αυτά να αφορούν σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης
Ο Ποσειδώνας στον 4ο φυσικό «οίκο» σου σε καλεί να επαγρυπνείς απέναντι σε ορατούς και… αόρατους κινδύνους! Κατ’ αρχάς τσέκαρε τα υδραυλικά και τις αποχετεύσεις και βέβαια μην παραλείψεις να σφαλίσεις πόρτες και παράθυρα, είτε λείψεις είτε απλά κοιμάσαι, αφού μπορεί να γίνεις στόχος μιας «συμμορίας» ή ενός ατόμου που σου παριστάνει τον/την φίλο/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως
Η αντίθεση Αφροδίτης-Έριδας αναδεικνύει επαγγελματικά ζητήματα, που σίγουρα μπορείς να διεκπεραιώσεις αξιοποιώντας την μεθοδικότητά σου και τις οργανωτικές ικανότητές σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η με τις «καθ’ υπαγόρευσιν» πρωτοβουλίες που αναλαμβάνεις, αφού το πιθανότερο είναι, είτε να δουλέψεις για λογαριασμό κάποιων «πονηρών», είτε να ματαιοπονείς «κυνηγώντας ανεμόμυλους».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος
Ένας… γρήγορος δρόμος για να χάσει κάποιος/α την εμπιστοσύνη σου είναι να σου τάξει κέρδη ή αγαθά που ποτέ δεν θα περιέλθουν στην κατοχή σου. Το κακό είναι ότι μέχρι να πιστοποιήσεις την απάτη, μπορεί ήδη να έχεις πέσει θύμα μιας οικονομικής ή συναισθηματικής εκμετάλλευσης κι ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς έρχεται για να στο επισημάνει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες
Η αντίθεση του αστρικού Άρη με τον Ποσειδώνα εγκυμονεί κάποιους κινδύνους για τα οικονομικά σου, πολύ περισσότερο αν εκθέτεις σε κοινή θέα τα χρήματα σου ή αντικείμενα αξίας. Από την άλλη πλευρά θα σου δοθεί η δυνατότητα να αναδείξεις τα ταλέντα σου, είτε τα καλλιτεχνικά, είτε τα… κατασκοπευτικά, αφού είναι βέβαιο πως κάτι «παίζεται» στο παρασκήνιο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved