Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 6/11
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 6/11

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Εμπόδια και καθυστερήσεις

Κριός
Η Σελήνη στους Διδύμους εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, που όμως δεν είναι όλες για… καλό! Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να διευθετήσεις ένα οικονομικό ζήτημα, που φαίνεται να έχει και νομικές προεκτάσεις. Επιπλέον, μπορεί να σου ζητηθεί η συνδρομή σου σε μια υπόθεση που στην πορεία της θα αποδειχθεί άκαρπη.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Η Σελήνη στους Διδύμους αναδεικνύει οικονομικά θέματα, ίσως μάλιστα να πιστέψεις ότι βρίσκεσαι κοντά σε μια σημαντική επιτυχία. Ωστόσο, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να είσαι πολύ πιο προσεκτικός στις συναλλαγές σου, αποφεύγοντας κάθε περιττό έξοδο. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου «ξεφουρνίσει» μια έκτακτη υποχρέωση. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να αποδειχθεί μια «κερκόπορτα» για την ασφάλειά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου η διάθεσή σου γίνεται ασταθής και οι άμυνές σου «πέφτουν», με συνέπεια να δείχνεις «εύκολος στόχος» για κάποιους/ες. Ωστόσο, όσες συναισθηματικές πιέσεις κι αν δέχεσαι για να υπαναχωρήσεις από τα συμφωνηθέντα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να επιμείνεις στις «κόκκινες γραμμές» σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα επαγγελματικό θέμα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Τουλάχιστον για σήμερα η τύχη σου απουσιάζει και θα πρέπει να κινηθείς με γνώμονα τις πραγματικές δυνατότητές σου. Επιπλέον, πιέζεσαι να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν ή να ασχοληθείς με τα προβλήματα ενός προσώπου, χωρίς να σου το ζητήσει. Αν όμως πιστεύεις ότι θα εισπράξεις τα εύσημα για τις προσπάθειες σου, μάλλον θα διαψευστείς.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά «μαζέψεις» γύρω σου άτομα που επιδιώκουν να σε εκμεταλλευτούν. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις απογοήτευση ή «αποτυχημένος/η», θα σου δώσει όμως κι ένα μεγάλο μάθημα: Να «απλώνεις μέχρι εκεί που φτάνεις».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Η Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει «στις επάλξεις», αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα ζητήματα. Παράλληλα, πιέζεσαι να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που αφορούν στην οικογένεια σου αλλά και σε περιουσιακά θέματα που ενδεχομένως την ταλανίζουν. Κι εδώ ίσως να υπάρξει «εμπλοκή» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που έχει κάνει κάποια «φάουλ».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Η Σελήνη στους Διδύμους σε κάνει πιο επικοινωνιακό και μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος σχεδιάζει να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις ή ζημιές που εκτός των άλλων θα σε βάλουν σε επιπλέον έξοδα. Κι εδώ θα κριθεί η προνοητικότητα σου, που όντως μπορεί να σε βγάλει «ασπροπρόσωπο/η».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός στις κινήσεις και τους χειρισμούς σου, τηρώντας τους κανόνες και τα προσχήματα. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να συμβάλλει σε καθυστερήσεις και γραφειοκρατικές «εμπλοκές», ενώ σε καλεί να αναζητήσεις μια συμβιβαστική οδό σε ένα οικονομικό σου πρόβλημα και να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις σχέσεις και τις συνεργασίες, τίποτα όμως δεν εγγυάται ότι όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου! Παράλληλα, καλείσαι να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποια θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα πρόγραμμα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Η Σελήνη στους Διδύμους αναδεικνύει πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και σε «φορτώνει» με επιπρόσθετες εργασίες. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να έχεις εμπιστοσύνη στην κρίση σου και να πράξεις σύμφωνα με την εμπειρία σου. Αν μάλιστα ακολουθήσεις τα κελεύσματα των άλλων, το πιθανότερο τελικά είναι να βρεθείς μπλεγμένος σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σε απογοητεύσουν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Αποκτάς έναν διακριτό ρόλο στις εξελίξεις, ενώ παράλληλα ο ενεργός Κρόνος ξυπνά την «αίσθηση δικαίου» μέσα σου κι είναι πιθανόν, «για την αποκατάσταση της τάξης, να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες» που δεν σε ωφελούν προσωπικά, αντίθετα σε ζημιώνουν. Όμως αυτά… παθαίνει κανείς, όταν εμπιστεύεται άτομα, που χρησιμοποιούν την συλλογικότητα για να εξυπηρετήσουν ίδια συμφέροντα!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Ο ενεργός Κρόνος βάζει τους άλλους να αναζητούν στο πρόσωπο σου ένα «εξιλαστήριο θύμα» κι ίσως τελικά κληθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι… ελέφαντας! Καλό είναι λοιπόν να αποφύγεις τα πολλά-πολλά, ιδιαίτερα με άτομα που «πλασάρονται» ως ειδικοί επί ενός θέματος, ενώ στην πραγματικότητα ότι έχουν πετύχει στην ζωή τους είναι με «ξένες πλάτες».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved