Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την  Τρίτη 7/11
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 7/11

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αλλαγή προτεραιοτήτων

 

Κριός

Ο Ερμής στον Τοξότη τονίζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φαίνεται όμως να προηγούνται οι πιο σοβαρές υποθέσεις κι όχι τόσο η ψυχαγωγία σου. Καλείσαι λοιπόν να αξιολογήσεις αυτά που έχουν πραγματική αξία για σένα και να βάλεις έγκαιρα στην θέση τους όσους/ες σε ταλαιπωρούν με ανούσιες παρεμβάσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό προάγει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα που μπορεί να συμβάλλουν στην πρόοδό σου, μέσω μιας συνεργασίας. Επιπλέον, μπορεί να χαρείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα βέβαια, ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να γίνεις πιο διαλλακτικός/η στις επαφές και τις συνεργασίες σου, αφού θα «πέσεις» επάνω σε άτομα με διαφορετικές αντιλήψεις και θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς το καλύτερο για σένα. Κάθε τι ωστόσο θέλει τον χρόνο του γι’ αυτό μην βιάζεσαι!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις ευχάριστες στιγμές σου και να ενισχύσει την τύχη σου σε προσωπικά ή οικονομικά θέματα! Ίσως μάλιστα χαρείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να ασχοληθείς με τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό ανοίγει τον δρόμο για θετικές εξελίξεις σε οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα. Επιπλέον, θα έχεις την δυνατότητα να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου ένα περιουσιακό ζήτημα, ίσως μάλιστα λάβεις ένα κληροδότημα. Παράλληλα, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις ανάγκες ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ερμής στον Τοξότη ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, ίσως μάλιστα ενοχληθείς προσωρινά από μεταβολές που δεν είναι της αρεσκείας σου ή την αναγκαστική συνύπαρξη με άτομα που οι απόψεις σας διαφέρουν πολύ. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό βοηθά στην διεκπεραίωση καθημερινών σου υποθέσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό σηματοδοτεί την έναρξη μιας «τυχερής» περιόδου για τα οικονομικά σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η διαχείριση των χρημάτων σου και της καταναλωτικής διάθεσής σου, που εύκολα μπορεί να «ξεφύγει». Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη τονίζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου προσθέτει μερικούς ακόμη «πόντους» στην προσωπικότητά σου, με συνέπεια κάποιες «πόρτες» να σου ανοίγουν πλέον πολύ πιο εύκολα. Επιπλέον, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τα καλά της ζωής!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά, μπορεί ωστόσο να δώσεις προτεραιότητα σε μάλλον ανούσιες υποθέσεις, προσπερνώντας κάτι άλλο σοβαρό. Και το πρόβλημα είναι ότι η πραγματικότητα ίσως σε «προσγειώσει» ανώμαλα, γι’ αυτό ξεκίνα από αυτά που πρέπει να γίνουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Από την μια πλευρά, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ωθεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η και να λειτουργήσεις συλλογικά, ίσως μάλιστα γνωρίσεις ένα άτομο που έχει τη βούληση και τα μέσα να σε βοηθήσει σε ένα εγχείρημα. Από την άλλη, καλείσαι να ηρεμήσεις και να «τα βρεις» με τον εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό σε καλεί να αναλάβεις ένα σημαντικό όσο και ευχάριστο καθήκον ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα αναδείξει τα προσόντα και τις ικανότητές σου. Και το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ, αφού η… τύχη σου έχει τον πρώτο λόγο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Τοξότη δείχνει διατεθειμένος να σε «τρέξει», είτε για την αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων καταστάσεων είτε για την άμεση αξιοποίηση μιας ευκαιρίας. Σε κάθε περίπτωση οφείλεις να αντιμετωπίσεις υπεύθυνα την κατάσταση, αφού τα λάθη δεν… συγχωρούνται! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved