Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 8/11
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 8/11

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα»

 

Κριός

Ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί σε μια προσωρινή αλλά εξόχως αποτελεσματική συνεργασία «ειδικού σκοπού». Παράλληλα, μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου κι ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τις διαδοχικές εναλλαγές των καταστάσεων, τελικά όμως ο κόπος σου δεν θα πάει χαμένος!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να «φορτώσει» το πρόγραμμά σου με έξτρα δραστηριότητες, που όμως δεν έχουν όλες τους την ίδια βαρύτητα, ίσως μάλιστα κάποιες από αυτές να μην αξίζουν καν την προσοχή σου. Επιπλέον μπορεί να μετακινηθείς ή να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με τον Άρη στον Ζυγό, δεν αποκλείεται να βρεθείς προσωρινά σε συναισθηματικό… πανικό αλλά όπως θα διαπιστώσεις «γίνεται πολύ κακό για το τίποτα»! Παράλληλα, στο «μέτωπο» των οικονομικών, οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονται κι ίσως κάποια στιγμή πιστέψεις ότι τα πράγματα κινούνται έξω από τον έλεγχό σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρήζει πρωταγωνιστή στις εξελίξεις και το καλό είναι πως με την συνδρομή του Δία και της Αφροδίτης στον Σκορπιό μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με σχετική ευκολία, ακόμη κι αν δεν διαθέτεις τα απαιτούμενα προσόντα! Γι’ αυτό δες τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να χαλαρώσεις μακριά από οτιδήποτε θα μπορούσε να σε αποσπάσει, επιτυγχάνοντας τελικά μια εσωτερική εναρμόνιση που θα σε κάνει να νοιώσεις πολύ καλύτερα. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, νέες γνωριμίες «ακυρώνουν» την μοναξιά σου, ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια μέσα από την οποία θα ωφεληθείς πολλαπλά, αφού εκτός από την υποστήριξη στις επιδιώξεις σου, μπορεί να κερδίσεις και μια αξιόλογη φιλία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, πολλά είναι αυτά που δεν μπορούν να περιμένουν και θα «φορτσάρεις» προκειμένου να καλύψεις όσο το δυνατόν περισσότερες από τις ανάγκες σου. Και το ευτύχημα είναι πως με την συνδρομή της Σελήνης στον Καρκίνο, οι επιθυμίες και οι σχεδιασμοί σου, φαίνεται να βρίσκουν αποδοχή!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σου ζητά να οργανώσεις τον χρόνο σου και να ιεραρχήσεις τις δραστηριότητές σου, κάτι που για σένα είναι «παιχνιδάκι» και αναμένεται να κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά και την ουσία χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ακόμη, με την Αφροδίτη και τον Δία στο ζώδιό σου, είναι πιθανό να ταξιδέψεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου προσώπων, χωρίς να υπολογίσεις το οικονομικό κόστος. Και παρότι προσωρινά μπορεί να μείνεις «ταπί και ψύχραιμος/η», θα υπάρξουν σίγουρα ανταμοιβές από αυτές που θεωρούνται ανεκτίμητες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να διεκπεραιώσεις «εδώ και τώρα» μια σημαντική υπόθεσή σου. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει χωρίς «τριβές» και αντιστάσεις, αφού με την Σελήνη στον Καρκίνο είναι εύκολο να βρεθείς ενώπιον ιδιοτροπιών ή συναισθηματικών «κολλημάτων»..

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Άρης στον Ζυγό σε βοηθά να «κατεβάσεις» ιδέες και να γίνεις πιο επινοητικός/η, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο, τόσο στις καθημερινές συναλλαγές σου, όσο και σε διαδικασίες επιμόρφωσης. Παράλληλα, τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σου αλλάζουν διαρκώς αλλά εσύ μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Καρκίνο προάγει την δημιουργικότητά σου και το καλό είναι ότι η διάθεσή σου να κάνεις «φρέσκα» πράγματα μπορεί να βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου. Ίσως μόνο να υπάρξουν κάποιες γκρίνιες από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που θεωρεί ότι το παραμελείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved