Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 9/11
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 9/11

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο. 

«Πάμε στο άγνωστο, με βάρκα την ελπίδα»!

Κριός

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ορίζει μια καμπή στην καριέρα σου και για μια ακόμη φορά καλείσαι να αποφασίσεις «με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις»!

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στις οικονομικές σου συναλλαγές, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο είτε να εξαπατηθείς, είτε να χάσεις χρήματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας καλό είναι να την απορρίψεις, όσο «αβανταδόρικη» κι αν φαίνεται. Γενικότερα στην παρούσα φάση οφείλεις να είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι στους άλλους, αφού ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες απάτες. Είναι όμως κι αυτός που θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις κάποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες!


Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί εξελίξεις στα εργασιακά σου, υπάρχει όμως το σοβαρό ενδεχόμενο, είτε να κινηθείς με λάθος τρόπο είτε να ξεγελαστείς από μια πλαστή εικόνα, που σου παρουσιάζεται. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να αναδείξει ένα θέμα υγείας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ορίζει νέες «συντεταγμένες» στα προσωπικά και τις συνεργασίες σου και φαίνεται να περνάς σε μια νέα φάση, όχι όμως χωρίς κόστος, αφού κάποια πράγματα θα σε «πονέσουν». Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας

αναδεικνύει τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες σου και σε ωθεί να εμψυχώσεις ή να βοηθήσεις .

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Οι συνθήκες ευνοούν τον εξωραϊσμό ή την διακόσμηση του προσωπικού χώρου σου, καλό είναι όμως να μην «τρέξεις» άλλες, πιο πρακτικές υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αφού στην καλύτερη περίπτωση δεν θα μην υπάρξει κανένα αποτέλεσμα, ενώ στην χειρότερη θα γίνουν σοβαρά λάθη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο ενεργός Ποσειδώνας ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει στις μετακινήσεις και γενικότερα την επικοινωνία σου, συμβάλλοντας σε ακυρώσεις δραστηριοτήτων ή σε λάθος συνεννοήσεις. Επιπλέον, ίσως χαθεί κάποιο σημαντικό έγγραφο ή αντικείμενο. Μπορείς ωστόσο να τα αποφύγεις όλα αυτά, αν «ακούσεις» την διαίσθησή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να «βγάλει στην φόρα» ένα οικογενειακό μυστικό αλλά και να οριστικοποιήσει ένα περιουσιακό καθεστώς. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό σε ωθεί να ασχοληθείς με μια επένδυση, οι συνθήκες όμως δεν ευνοούν την ομαλή διεκπεραίωσή της κι ίσως τελικά διαπιστώσεις ότι ματαιοπονείς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να χαλαρώσεις και να μην χάνεις τον χρόνο σου με πράγματα που για τον άλφα ή βήτα λόγο τελικά… δεν θα γίνουν! Καλό είναι λοιπόν να κάνεις μια «στάση» στις εξωτερικές σου δραστηριότητες και να αφιερώσεις εξ αρχής περισσότερο χρόνο στις εσωτερικές σου ανάγκες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να ενισχύσει τα οικονομικά σου, θα σου ζητηθούν ωστόσο σημαντικά ανταλλάγματα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να διερευνήσεις τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, για να έχεις όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα θα πρέπει να κινηθείς με βάση την διαίσθησή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε ωθεί να ξεμπερδέψεις οριστικά με όσα σε «κυνηγούν» από το παρελθόν, χωρίς όμως να κάνεις άμεσα την επανεκκίνησή σου. Κι αυτό γιατί, με τον Ποσειδώνα να «κινεί τα νήματα», οι ελπίδες σου για κάτι καλό… αναβάλλονται, γι’ αυτό να ασχοληθείς μόνο με τα βασικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Μπορεί να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον, όλα αυτά όμως φαίνεται να είναι «στον αέρα» και μπορούν να χρησιμέψουν μόνον για να βελτιώσουν την ψυχολογία σου. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας ενδέχεται να συμβάλλει στην σκόπιμη παραπλάνησή σου σε σχέση με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Όταν ο Ποσειδώνας εμφανίζεται στο προσκήνιο, έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς, αφού πολλά από αυτά που επιθυμείς μπορεί να συμβούν, έστω και… κατά λάθος! Γενικά, το σύμπαν σε προστατεύει από δύσκολες ή ανεπιθύμητες εμπειρίες κι αν αφεθείς στην ροή των πραγμάτων, δεν θα χάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved