Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 12/11
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 12/11

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ραγδαίες εξελίξεις

Κριός

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε καλεί να λειτουργήσεις έξω από σχήματα και κανόνες, αφού έτσι θα πετύχεις πολλά περισσότερα. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας σε ευνοεί επαγγελματικά και οικονομικά κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες, αφού τελικά θα σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο ενεργός Δίας σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που μπορούν όχι μόνον να σου συμπαρασταθούν ψυχικά, αλλά και να σου προσφέρουν έτοιμες λύσεις. Ωστόσο, να ξέρεις ότι με τον Άρη στον «οίκο» των εργασιακών σου μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με τις επιθυμίες ή τα συμφέροντα κάποιων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη και ο Δίας συγκροτούν ένα «δίδυμο» της επιτυχίας στα επαγγελματικά σου, ίσως μάλιστα λάβεις μια βοήθεια από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου. Επιπλέον, θα έχεις μια… μη αναμενόμενη στήριξη από φίλους/ες. Παράλληλα όμως, θα υπάρξει μια διαφοροποίησή σου από όσους θέλουν να γίνονται τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Σκορπιό καλύπτουν επαρκώς τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, κάτι που μάλλον σου αρκεί για να δεις τη ζωή σου θετικά. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να σε κάνει κοινωνό ποικίλων εντάσεων στο σπίτι ή την οικογένειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης στον Ζυγό επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου κι εδώ ισχύει το «όποιος βιάζεται σκοντάφτει»! Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς ποικίλες αυθαιρεσίες ή απρόσεκτες επιλογές συγγενών και γνωστών. Ωστόσο, η Αφροδίτη και ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να σε αποζημιώσουν, φέρνοντας πολύ καλά νέα για τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Άρης στον Ζυγό σου ασκεί πιέσεις στον οικονομικό τομέα, όπου αν θέλεις να αποφύγεις τα «παρατράγουδα», θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η αλλά και απρόθυμος/η να εμπλέξεις σε αυτά ένα πρόσωπο με το οποίο συνδέεστε αισθηματικά. Επιπλέον, ο Ουρανός στον Κριό σου συνιστά να μην ακολουθήσεις «την πεπατημένη» αλλά να ρισκάρεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σε κρατάνε εγκλωβισμένο/η σε μια «μετριότητα», κάτι όμως που είναι φυσικό να εγείρει αντιδράσεις από την πλευρά όσων είχαν «βολευτεί» με την αδράνειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Αφροδίτη και ο Δίας στο ζώδιό σου σε μυούν στα πλεονεκτήματα της καλής ζωής, από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης στον Ζυγό ενδέχεται να συμβάλλει σε κάποιες ενοχλητικές αποκαλύψεις, ιδιαίτερα σε σχέση με την δράση ατόμων του περιβάλλοντός σου, που μάλλον φέρθηκαν «μπαμπέσικα»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο ενεργός Δίας σε στηρίζει και σε φέρνει στα πρόθυρα μιας μεγάλης επιτυχίας. Δεν έχεις λοιπόν παρά να ασχοληθείς στοιχειωδώς με τις υποθέσεις σου και θα δεις τα πράγματα να πηγαίνουν πολύ καλύτερα του αναμενομένου. Παράλληλα. όμως, ο Άρης στον Ζυγό δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ρήξης με ένα φιλικό πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Κάτω από την επιρροή του Άρη στον Ζυγό, οι κοινωνικές και επαγγελματικές πιέσεις μπορεί να σε φτάσουν «στο αμήν», πολύ περισσότερο που κάποιοι/ες γύρω σου «παίζουν» με τα νεύρα σου! Ωστόσο με τις διαμάχες δεν πρόκειται να πετύχεις και κάτι σπουδαίο, ίσα-ίσα που τα πράγματα μπορεί να γίνουν χειρότερα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον 10ο φυσικό «οίκο» σου, σε οδηγούν με ασφάλεια στον δρόμο των επιτυχιών. Παράλληλα, με τον Άρη στον Ζυγό και τον Ουρανό στον Κριό να σε εμπνέουν, μπορείς να κερδίσεις πολλά αν αφεθείς στην δημιουργικότητά σου ή εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Δίας και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε φέρνουν κοντά σε άτομα, που σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσουν σε πολλά ή έστω να σου προσφέρουν άφθονο… γέλιο! Επιπλέον, ενδέχεται να σου χαρίσουν κάτι σπάνιο ή δυσεύρετο. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε θέλει άμεσο/η και αποφασιστικό/η στα οικονομικά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved