Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 13/11
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 13/11

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σε ρυθμούς γλεντιού!

Κριός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου κι ίσως εξασφαλίσεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες αρχικά, αν κινηθείς ποντάροντας περισσότερο στην τύχη σου, παρά στις ικανότητές σου! Από την άλλη πλευρά βέβαια υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξοδέψεις μονομιάς το περίσσευμά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σε ενθαρρύνει να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου κι ίσως σου δώσει την ευκαιρία να συνάψεις μια συμφωνία ή να βάλεις τα θεμέλια μιας συνεργασίας, που έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο προάγει την δημιουργικότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή αλλαγή έδρας ή στην προσέλευση «μουσαφίρηδων» στον χώρο σου, κάτι που σίγουρα θα αναστατώσει προσωρινά την καθημερινότητά σου. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Αφροδίτης-Δία ευνοεί τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, παρέχοντάς σου την δυνατότητα να αξιοποιήσεις γνωριμίες και επαφές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σε φέρνει πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς κι ίσως αυτό να σου αρκεί για να νοιώσεις ευτυχής! Επιπλέον όμως σε τροφοδοτεί με… μπόλικη τύχη, που μπορείς να «εξαργυρώσεις» με πολλούς τρόπους. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο διευρύνει την κοινωνικότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Αν βρίσκεσαι σε δίλημμα ή δυσκολεύεσαι να πάρεις μια σημαντική απόφαση, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε οικεία ή γνωστά πρόσωπα, που στην παρούσα φάση φαίνεται να έχουν μια πιο «καθαρή» οπτική κι επιπλέον ίσως σου βρουν τις κατάλληλες «άκρες» για να προχωρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητες και τα καθήκοντά σου, κάτι που βέβαια μπορεί να σε κουράσει, αλλά από την άλλη πλευρά θα συμβάλλει σε μια ριζική αναβάθμιση του ρόλου σου κι ίσως σε μια δικαίωση των προσπαθειών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία θα σε βοηθήσει είτε να αυξήσεις το εισόδημά σου είτε να λάβεις βοήθειες σε είδος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, με τον Άρη στο ζώδιό σου, δεν αποκλείεται να προβείς σε σπατάλες υποκινούμενος/η από μια παρορμητική διάθεση αλλά αν είναι να περάσεις καλά τότε… χαλάλι του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο ζώδιό σου σε βοηθά να επεκτείνεις ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, αλλά και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, φθάνοντας τελικά σε ένα αίσθημα ικανοποίησης και πληρότητας. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να ενοχληθείς από την επιπόλαιη συμπεριφορά κάποιων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να αλλάξεις επίπεδο στον επαγγελματικό τομέα, μέσα από την διεύρυνση του πελατολογίου σου. Επιπλέον, ευνοεί κάθε δραστηριότητα που στοχεύει στην διάδοση του έργου ή των ιδεών σου, ίσως μάλιστα δεις να σου ανοίγεται μια «μεγάλη πόρτα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Δία, καλό είναι να «παίξεις» πιο ομαδικά, αφού ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου προσφέρει λύσεις και διεξόδους, που δυσκολεύεσαι να δεις από μόνος/η σου, ενώ ανάλογα επωφελής μπορεί να αποδειχθεί και η υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σε βάζει στην «λεωφόρο» των επιτυχιών και συμβάλλει στην βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου, κάνοντας αρκετά πράγματα πολύ πιο εύκολα! Μάλιστα είναι πιθανό να συναντηθείς με ένα ισχυρό πρόσωπο που θα μείνει… καταγοητευμένο, με συνέπεια να σου προσφέρει απλόχερα την εύνοιά του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με την συνδρομή της Σελήνης στην Παρθένο σου δίνεται η ευκαιρία να επωφεληθείς από την φιλική διάθεση των άλλων απέναντί σου, αλλά και τις πρακτικές βοήθειες που σου προσφέρουν. Ανάλογα θετική μπορεί να αποδειχθεί και μια συνεργασία ή μια επαγγελματική συμφωνία.!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved