Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 14/11
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 14/11

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο. 

Καλλιτεχνικές και ανθρωπιστικές δράσεις

Κριός

Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να ρισκάρεις εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν, ίσως μάλιστα να βρεις και άξιους συνοδοιπόρους, με τους οποίους πλέον θα σας δένει κάτι πολύ δυνατό. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μην διστάσεις να αλλάξεις τους όρους μιας συνεργασίας, που δεν «περπατάει». Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σου ζητά να αναδείξεις την πνευματικότητα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να βοηθήσεις ένα άτομο που βρίσκεται σε στενόχωρη θέση, έστω κι αν… υποψιάζεσαι ότι υπερβάλλει! Μπορείς ακόμη να συνδράμεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό περιεχόμενο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν προσδοκάς σε υλικά οφέλη, το πιθανότερο είναι να εξαπατηθείς ή να προβείς σε άστοχες ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, αφού φαίνεται να περιβάλλεσαι από άτομα που σου τα λένε όλα καλά, έχοντας όμως στο πίσω μέρος του μυαλού τους, την εκμετάλλευση σου. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να «σου κατέβει» μια καταπληκτική έμπνευση, οπότε μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να κάνεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, ξεκινώντας ίσως από το σπίτι και την οικογένειά σου, αφού εκεί «εντοπίζονται» οι εντονότερες πιέσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως έχεις τον τρόπο να βγεις τελικά «από πάνω», αποκομίζοντας κι ένα σημαντικό οικονομικό όφελος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το ότι περιστοιχίζεσαι και από άτομα που στοχεύουν στην εκμετάλλευση της καλοσύνης σου, δεν πρέπει να σε αποτρέψει από το να συμπαρασταθείς σε πρόσωπα που έχουν άμεση ανάγκη βοηθείας, είτε εμψυχώνοντας τα, είτε με συγκεκριμένες προσφορές. Επιπλέον, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να αποκτήσεις κάτι με καλλιτεχνική αξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα εξυπηρετεί κάθε πρόθεση σου να εξωραΐσεις το σπίτι ή το γραφείο σου, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον αισθητικά άρτιο και προσφιλές σε σένα και τους οικείους σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια πρόσεξε ποιόν/α βάζεις στον χώρο σου, αφού κυκλοφορούν και «μακρυχέρηδες»! Επιπλέον, ή ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Άρης στο ζώδιο σου σε προικίζει με ορμή και δύναμη και σίγουρα μπορείς να πετύχεις έναν δύσκολο στόχο, είτε «με την αξία σου», είτε απλά χρησιμοποιώντας το… σεξ απήλ σου, προκειμένου να προσελκύσεις υποστηρικτές κι επενδυτές! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να διακοπεί μια συνεργασία σου, εξ αιτίας αυθαιρεσιών της άλλης πλευράς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, το βασικό σου θέμα είναι το να αποφύγεις παγίδες και εξαπατήσεις στα οικονομικά σου, αφού πέρα από τα δικά σου λάθη, γύρω σου φαίνεται να υπάρχουν κάποια «παράσιτα», που ποντάρουν πολλά στις ευαισθησίες και την… καλή σου καρδιά! Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν λειτουργήσεις καθαρά διαισθητικά, μπορεί να βγεις κερδισμένος/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα προάγει το αισθητικό σου κριτήριο αλλά και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου. Επιπλέον, σε καλεί να χαλαρώσεις, να ονειρευτείς και να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε «πνίγουν», εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Όσον αφορά όμως στις εξωτερικές δράσεις σου, το πιθανότερο είναι να μην γίνει… τίποτε, γι’ αυτό μην επιμένεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να κάνεις μια μεγάλη «τομή» στην καριέρα σου, επιλέγοντας έναν δρόμο που έχει μεν το ρίσκο του αλλά και υποσχέσεις για πολλά κέρδη. Ίσως βέβαια χρειαστεί να παλέψεις γι’ αυτό αλλά τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς αγώνα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο ενεργός Άρης προάγει τις αναζητήσεις σου κι ίσως χρειαστεί να διαφοροποιηθείς από τον «σωρό», εκφράζοντας με αποφασιστικότητα τις απόψεις σου και καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα. Επιπλέον, μπορεί να απαιτήσεις το δίκιο σου, μέσω της νομικής οδού. Από την άλλη πλευρά όμως, στις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου μπορεί να πέσεις θύμα εντάσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Πολλά μπορεί να εξελιχθούν θετικότερα στην ζωή σου αν μάθεις να μην δίνεις αξία σε «φελλούς» αλλά και να αποστασιοποιείσαι από καταστάσεις που σε φθείρουν. Για να το πετύχεις αυτό όμως θα πρέπει να κινείσαι με βάση την διαίσθηση και όχι την λογική σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει στην εκπλήρωση ενός ονείρου ή μιας ευχής σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved