Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 16/11
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 16/11

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Η καλή επικοινωνία είναι το «κλειδί»

Κριός

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου αλλά και να μάθεις νέα πράγματα μέσα από το παιχνίδι. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ευχάριστες ειδήσεις από πρόσωπα που αγαπάς κι εκτιμάς. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης ενδέχεται να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό κι ίσως κάποιες από τις αντιδράσεις σου να μην είναι οι ενδεδειγμένες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας εξυπηρετεί τις οικονομικές βλέψεις σου, είτε πρόκειται για αγορές-επενδύσεις, είτε για την ρύθμιση ενός περιουσιακού θέματος. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειες σου για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις που στην πλειοψηφία τους σχετίζονται με την δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό και η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα μόνον καλά θα φέρει. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ταξιδέψεις αλλά κι να συνάψεις μια συμφωνία. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε κάνει πιο δημιουργικό/η αλλά και ανυπόμονο/η σε σχέση με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας ευνοεί επαφές και συναντήσεις για επαγγελματικά ή εργασιακά θέματα, ίσως μάλιστα να ξεμπλοκάρει μια διαδικασία που σε ταλαιπώρησε αρκετά. Συνάμα θα αρχίσουν να γίνονται ευδιάκριτες και οι θετικές συνέπειες στα οικονομικά σου. Κατά τα άλλα βέβαια, μια οικογενειακή ένταση μπορεί να ταράξει την καθημερινότητα σου και όλα φαίνεται να οφείλονται σε ζήλειες ή ανταγωνισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας «δουλεύει» για την αναγνώρισή σου αλλά και την πρόοδο ενός προσώπου που αγαπάς κι εκτιμάς. Επιπλέον, φαίνεται πως η επικοινωνία σου με ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο, θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο και τα σχέδιά σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης ενδέχεται να συμβάλλει σε μια σύγκρουση με γείτονα ή συγγενή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας μπορεί να σου φέρει κόσμο στο σπίτι αλλά δεν θα είναι… περίεργο αν βρεθείς κι εσύ σε μια διαφορετική «έδρα». Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις ποικίλα μυστικά ή να έχεις μια ενδιαφέρουσα συζήτηση-συμφωνία γύρω από ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης εγείρει κυρίως οικονομικά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας προάγει την κοινωνικότητά σου, με συνέπεια να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο αλλά και να γεφυρώσεις διαφορετικές αντιλήψεις στο φιλικό περιβάλλον σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιο σου «παράγει» εντάσεις, ίσως μάλιστα οι μεγαλύτερες δυσκολίες να προκύψουν στην αντιμετώπιση θεμάτων, όπου εμπλέκεται και ο συναισθηματικός παράγοντας, όπως π.χ. το οικογενειακό «δέσιμο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο ενεργός Άρης αναδεικνύει κρυφές έχθρες και αντιπαλότητες που μπορεί να υποψιαζόσουν αλλά τώρα πια κρατάς τα πειστήρια στα χέρια σου! Και παρότι η οριστική διακοπή των «διπλωματικών σχέσεων» με τον/την ένοχο θα σου αρκούσε, ίσως τελικά να δράσεις και ως «εκδικητής» παίρνοντας πάνω σου μια υπόθεση που αντίκειται σε κάθε έννοια δικαίου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας αναδεικνύει τον ρόλο σου ως «πολίτη του κόσμου», με τις επαφές και τις μετακινήσεις σου να πολλαπλασιάζονται, ίσως μάλιστα να μάθεις πολλά καινούρια πράγματα. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης ενδέχεται να δημιουργήσει μια αναταραχή στο φιλικό περιβάλλον σου, ίσως όμως να πρόκειται για ένα δυσάρεστο συμβάν που αφορά σε ένα φίλο ή μια φίλη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σου κομίζει ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή πληροφορίες γύρω από ένα εργασιακό-οικονομικό σου ζήτημα, ίσως μάλιστα να σου «λυθούν τα χέρια», ύστερα από την αποκάλυψη ενός μυστικού. Παράλληλα, καλείσαι να αφοσιωθείς ολόψυχα σε έναν στόχο, εγκαταλείποντας προς στιγμή όλα εκείνα που κατά την κρίση σου δεν επείγουν, κάτι βέβαια που μπορεί να εγείρει ενστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο και να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια», ίσως μάλιστα συνάψεις μια συμφωνία-συνεργασία, που θα σε ευνοήσει πολλαπλά. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να πασχίσεις για εκείνα που κατά την γνώμη σου κάνουν τον κόσμο γύρω σου καλύτερο, ας μην αναλωθείς ωστόσο σε συγκρούσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας ανάβει το «πράσινο φως» σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα εργασιακά ή την καριέρα σου, ίσως μάλιστα να επισφραγίσεις την πρόοδό σου με μια συμφωνία. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για την βελτίωση των οικονομικών σου, φαίνεται όμως δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό να ξοδέψεις άμεσα ότι πάρεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved