Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 18/11
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 18/11

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Επιτάχυνση των εξελίξεων

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει τα οικονομικά σου κι ίσως κάποια στιγμή να σε… ζώσουν τα φίδια, αλλά από τη στιγμή που τελικά ο ισολογισμός σου θα έρθει «στα ίσα» του, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να γίνει πηγή εντάσεων και μάλιστα «δι’ ασήμαντον αφορμήν»,.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις και συνεργασίες, φαίνεται όμως ότι όλοι και όλα «δουλεύουν» για λογαριασμό σου, οπότε δεν έχεις παρά να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν, χωρίς να παρέμβεις! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σε κάνει… έξω φρενών, με αφορμή ένα ζήτημα οικονομικού ή εργασιακού ενδιαφέροντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη σε «τρέχει», είτε για να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου είτε για να προλάβεις τους ανταγωνιστές σου, μπορεί και τα… δύο! Να θυμάσαι πάντως ότι μια «ευκαιριακή» συνεργασία μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην δημιουργικότητά σου και την ανάπτυξη νέων ενδιαφερόντων, ωστόσο στα πιο προσωπικά σου θέματα η διάθεσή σου για «παιχνίδια» μπορεί να παρεξηγηθεί από άτομα με ένα πιο «συντηρητικό» προφίλ. Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη εισάγει «καινά δαιμόνια» στα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν κυρίως το σπίτι ή την οικογένειά σου, πολύ περισσότερο που από εκεί έχεις να… λαμβάνεις, είτε σε είδος είτε σε χρήμα! Παράλληλα, ας είσαι ετοιμοπόλεμος/η και πιο ριψοκίνδυνος/η στα οικονομικά σου, ώστε να «αρπάξεις από τα μαλλιά» την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί μια αστάθεια στην διάθεσή σου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει μικρές παρεξηγήσεις στην επικοινωνία και τις επαφές σου με τους άλλους. Από πλευράς σου πάντως, φρόντισε να τηρήσεις το πρόγραμμά σου. Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη είναι πιθανόν να συμβάλλει σε εντάσεις ή ατυχήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες εντάσεις, επειδή όμως όλα γίνονται πάνω στην φούρια και δεν υπάρχει κάτι το κακοπροαίρετο, ας μην δώσεις υπερβολική έκταση. Ίσα-ίσα που μετά την άρση των όποιων παρεξηγήσεων θα αποκτήσεις νέους συνοδοιπόρους στο έργο σου. Επιπλέον, καλείσαι να ενταχθείς σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου τονίζει τα ενδιαφέροντά σου και σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Επαφές με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργικές… εξάρσεις είναι στο πρόγραμμα αλλά να θυμάσαι ότι μπορεί να μην εξελιχθούν όλα ομαλά. Παράλληλα, ενδέχεται να δημιουργηθεί κάποιο «θέμα» στα οικονομικά σου, είτε λόγω μιας έκτακτης ανάγκης είτε εξ αιτίας μιας έξωθεν διεκδίκησης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Καλείσαι να κάνεις πολλά και… γρήγορα, είτε για να καλύψεις το χαμένο έδαφος είτε για να προλάβεις κάποιους/ες που σε ανταγωνίζονται. Και σε όλες αυτές τις εξελίξεις φαίνεται να αποκτούν κομβική σημασία οι φιλίες σου, αφού από εκεί μπορείς να αντλήσεις άμεσα βοήθειες. Παράλληλα βέβαια, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον σου στο παρασκήνιο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη σε ωθεί να φορτσάρεις προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου, ενδέχεται ωστόσο να συμβάλλει και σε κάποια… καβγαδάκια με πρόσωπα που δεν καλοβλέπουν τις προσπάθειές σου ή έχουν τις αντιρρήσεις τους. Επιπλέον, ίσως ανησυχήσεις με ένα θέμα στην υγεία σου, μάλλον όμως πρόκειται για κάτι περαστικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό προδιαθέτει για τις αυξημένες απαιτήσεις της αλλά και για συναλλαγές με άτομα που έχουν μια όλως διόλου διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο θα σε δικαιώσει. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει «μανούρες» σε μια συλλογική προσπάθεια, κάτι που ίσως γίνει αφορμή για «παρατράγουδα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη αλλά και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε… διασκεδάζουν και σε ταξιδεύουν, είτε νοερά είτε στην πραγματικότητα! Ίσως μάλιστα λάβεις και κάποιες ειδήσεις που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να δράσεις άμεσα, είτε για να διακριθείς είτε για να κοντράρεις κάποιες ανεπιθύμητες εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved