Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 21/11
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 21/11

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Έρωτες και πάθη

 

Κριός
Ο Άρης απέναντί σου εντατικοποιεί τους ρυθμούς σου και πάνω στην «φούρια» μπορεί να συμβούν πολλά. Μια πιθανή συνέπεια είναι να «σπάσεις» μια συνεργασία που κατά την κρίση σου δεν αποδίδει αλλά πρόσεξε και σε σχέση με χειρισμούς, που μπορεί να απειλήσουν την σωματική σου ακεραιότητα. Παράλληλα, ας είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια πρόταση οικονομικού περιεχομένου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό επισημαίνει ότι οι όροι μιας συνεργασίας αλλά και οι προθέσεις των άλλων απέναντι σου, θέλουν περισσότερο «ψάξιμο», αφού σου δίνουν το «τυράκι» για να πέσεις στην… φάκα! Επιπλέον σε κάνει πιο επιρρεπή σε «αδιέξοδα» πάθη, είτε πρόκειται για τα προσωπικά σου, είτε για τον τρόπο ζωής σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό «μαγειρεύει» υπόγειες διεργασίες στην δουλειά σου, όχι με επαγγελματικά κριτήρια αλλά με προσωπικά. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις αλλά και οτιδήποτε ανθυγιεινό, τσεκάροντας τα είδη που καταναλώνεις. Παράλληλα, ο Άρης στο Ζυγό μπορεί να σε φέρει σε… απόγνωση με τα καμώματα ή τις παλινδρομήσεις ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος
Ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να προκαλέσει μια αναστάτωση τόσο στην οικογενειακή, όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται κιόλας να «ξεσπιτωθείς» εξ αιτίας κάποιων εργασιών ή μιας έκτακτης κατάστασης. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ωθεί να κινηθείς στα όρια του απόλυτου, δραματοποιώντας στο έπακρο προσωπικές καταστάσεις κι ίσως κάποια στιγμή να χάσεις τον έλεγχο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να κάνεις ένα γενναίο «ξεκαθάρισμα» στον σπίτι σου, ίσως μάλιστα να ανακαλύψεις αντικείμενα που συνδέονται με ένα δυσάρεστο παρελθόν και ευκαιρίας δοθείσης να τα ξεφορτωθείς οριστικά. Κατά τα άλλα όμως μπορεί να προκύψουν… μίση και πάθη με αφορμή κι αιτία ένα περιουσιακό ζήτημα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος
Μια είδηση μπορεί να επιβεβαιώσει τους φόβους σου, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να «ξεκόψεις» με ένα άτομο που παίζει «περίεργα» παιχνίδια. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε μια περιπλάνηση σου στο… άγνωστο, είτε σε φυσικό, είτε σε πνευματικό επίπεδο, με «πυξίδα» το συναίσθημα και όχι την λογική σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός
Ο ενεργός Άρης μπορεί να αναδείξει έντονες ανταγωνιστικές τάσεις στις συναλλαγές σου κι ίσως κάποια στιγμή… σηκώσεις τα χέρια ψηλά μπροστά σε απαιτήσεις που σε ξεπερνούν! Ίσως να πρόκειται για ένα εργασιακό θέμα, που πίστευες ότι έχει λυθεί αλλά επανέρχεται δριμύτερο. Παράλληλα, καλείσαι να απαλλαγείς από ότι δεν χρειάζεσαι αλλά και να περιορίσεις τα έξοδά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να σε παρασύρει σε συναισθηματικές ή ηθικές επιλογές, που είναι εξαιρετικά… συζητήσιμες, αφού απορρέουν από μια «ανεξέλεγκτη» ηδονιστική παρόρμηση. Προσπάθησε λοιπόν να δώσεις προτεραιότητα στις πνευματικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον 12ο φυσικό «οίκο» σου, το πρώτο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υγεία και οι διάφοροι «βαλτοί».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης
Ωθείσαι να «πάρεις πάνω σου» μια υπόθεση που καθυστερεί, ωστόσο η πρωτοβουλία σου μπορεί να συναντήσει ισχυρές αντιδράσεις, ιδιαίτερα από άτομα που έχουν κάθε «έννομο συμφέρον» και θεωρούν ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να τους ρωτήσεις. Παράλληλα αυξάνεται η εσωστρέφειά σου, φαίνεται όμως ότι έχεις πολλά να ανακαλύψεις δουλεύοντας μόνος/η και μακριά από ανεπιθύμητες «παρεμβολές».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως
Ένα πρόσωπο που «έχει λόγο» στην ζωή σου, διαφωνεί με τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα κι ίσως τελικά δεν αποφύγεις μια «ηχηρή» σύγκρουση. Παράλληλα, φαίνεται ότι κάποιος/α, θα αποπειραθεί να σε παρασύρει σε «ανάρμοστες» για τα δεδομένα σου επιλογές ή να σε εκμεταλλευτεί, παρουσιάζοντας μια κατάσταση όπως τον/την βολεύει!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος
Μπορεί να παρασυρθείς μακριά από τους στόχους σου με αφορμή κι αιτία απωθημένες επιθυμίες ή δελεαστικές ερωτικές προκλήσεις. Με δεδομένο όμως το ότι δυσκολεύεσαι να χειριστείς καταστάσεις «υψηλού συναισθηματικού κινδύνου», που μάλιστα έχουν ένα «άρωμα» πλάνης είναι προτιμότερο να «κάτσεις στα αβγά σου». Από την άλλη πλευρά μπορείς να αναδείξεις τις καλλιτεχνικές τάσεις σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η σε σχέση με το τι υπογράφεις ή που κινείσαι αλλά και «υποψιασμένος/η» απέναντι σε τρίτους που επιδιώκουν κυρίως να κερδίσουν πάνω στις δικές σου πλάτες. Ίσως μάλιστα να επιστρατεύσουν και… αθέμιτα ερωτικά μέσα! Από την άλλη πλευρά, ο Ποσειδώνας σε ωθεί να «δραπετεύσεις» από την τετριμμένη καθημερινότητα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved