Οι stars που "υπέκυψαν" στη γοητεία του ίσιου!
Trends

Οι stars που "υπέκυψαν" στη γοητεία του ίσιου!

Τα μαλλιά που φριζάρουν ή είναι πολύ σγουρά για να σταθούν σωστά με απλό styling έχουν ταλαιπωρήσει χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο ακόμα και πασίγνωστες celebrities.

Που είναι και οι πρώτες που δοκιμάζουν νέες μεθόδους και ειδικές θεραπείες για να έχουν πάντα άψογο look τόσο στις επίσημες εμφανίσεις τους, όσο και στην καθημερινότητά τους μια και κανείς δεν ξέρει που καραδοκεί ο... paparazzi! Και μια από τις πιο νέες τέτοιου είδους μεθόδους που πραγματικά έχει κερδίσει τις επώνυμες σγουρομάλλες είναι σίγουρα η Brazilian Keratin Treatment.

Σε όλες της τις μορφές. Από τους πρώτους που έφεραν την θεραπεία στην Ελλάδα και εξειδικεύονται σε αυτήν είναι οι Νικόλας και Ιωάννης Αγγελόπουλος τα δύο αδέρφια που είναι ιδιοκτήτες των κομμωτηρίων Angelopoulos Hair.

Και οι δύο σπούδασαν στην Αγγλία και εργάστηκαν τόσο εκεί, όσο και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ολλανδία δίπλα σε μεγάλα ονόματα του είδους πριν αποφασίσουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να ανοίξουν τα δικά τους κομμωτήρια. Οι δύο ταλαντούχοι και πετυχημένοι κομμωτές μας μίλησαν για τις επώνυμες του εξωτερικού που ήδη άλλαξαν ριζικά το look τους από ατίθασο σγουρό σε λαμπερό ίσιο.

Nicole Richie

Η Νικολ είναι οπαδός της Brazilian blowout η οποία είναι μια πιο ελαφριάς μορφής Κερατίνης και διατυμπάνιζε οτι έχει την δυνατότητα να λούζεται και να μην χτενίζει τα μαλλιά της και οτι πηγαίνει στο κολυμβητήριο και δεν ανησυχεί για Το πως φαίνονται τα μαλλιά της.

Jennifer Anniston

Η Ανιστον χρησιμοποιεί την brazilian blowout που λόγω της ελληνικής υφής που έχει η τρίχα της την έχει βολέψει αφάνταστα αφού της έχει πάρει το φριζάρισμα και τον όγκο αφήνοντας τα μαλλιά της ίσια και λαμπερά

Halle berry

Ως αφροαμερικανα επιβάλλεται να κάνει Brazilian keratin αν θέλει να έχει ίσια λεία και λαμπερά μαλλιά χωρίς να τα καταστρέψει με τις χημικές ισιωτικες.

Jennifer Lopez

Η εκρηκτική Λατίνα δεν θα μπορούσε να μην είχε κάνει κερατίνη που θα τις έλυνε τα χέρια με τα πλούσια και δύσκολα μαλλιά της

Kim Kardashian, Lindsay Lohan και Reese Witherspoon επέλεξαν την brazilian treatment για εντελώς διαφορετικούς λόγους από τις υπόλοιπες και είναι φυσικά η ενδυνάμωση της αδύναμης τρίχας τους και η εξάλειψη του φριζαρίσματος

Nicole Kidman, Julia Roberts, Sarah Jessica Parker, Rihanna, Shakira και Beyonce. Δεν θα μπορούσαν να έχουν τα μαλλιά τους όπως τα βλέπουμε παρά μόνο με την ισιωτική θεραπεία και πολλές άλλες διάσημες έχουν βάλει την θεραπεία Κερατίνης στην ζωή τους επειδή τους επιτρέπει να χειριστούν τα μαλλιά τους ΠΟΛΥ πιο εύκολα Στις δύσκολες απαιτήσεις που έχει το προγράμματα τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved