Ζωή Γιακουμάτου: «Στην αρχή αποκάλυπτα μόνο το μικρό μου όνομα»
Designers

Ζωή Γιακουμάτου: «Στην αρχή αποκάλυπτα μόνο το μικρό μου όνομα»

Βοήθησε την Ζωή Γιακουμάτου το όνομα του πατέρα της;

«Στην αρχή ούτε καν το ανέφερα κι όταν με ρωτούσαν πώς με λένε, αποκάλυπτα μόνο το μικρό μου όνομα. Όταν το ξεπέρασα, κατάλαβα ότι δεν πρέπει να ανησυχώ διότι καταπιανόμαστε με δύο τελείως διαφορετικά αντικείμενα. Ο πατέρας μου ασχολείται με την πολιτική, εγώ με τη μόδα. Είμαστε δύο εντελώς διαφορετικές οντότητες και προσωπικότητες. Πολλοί που τον συμπαθούν μου λένε να του δώσω χαιρετίσματα, όσοι πάλι δεν τον συμπαθούν λένε πως ευθύνεται κι αυτός για τη σημερινή κατάσταση. Εγώ του τα λέω έξω απ' τα δόντια. Του αναφέρω τα παράπονα φίλων και γνωστών, που στην πλειονότητά τους είναι νέα παιδιά με σπουδές και πτυχία και δεν έχουν ούτε δουλειά ούτε χρήματα και του λέω ότι πρέπει επιτέλους να δοθεί μία λύση» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
-Απογοητεύτηκε όταν του είπες ότι παρά τις σπουδές σου στις πολιτικές επιστήμες θα ασχοληθείς με τη μόδα;
«Στην αρχή με είπε υπερβολική και δεν με πίστεψε. Αρχικά μπορεί να απογοητεύτηκε, ωστόσο στηρίζει πάντα τα όνειρά μου. Με ρώτησε αν πιστεύω σε αυτό, γιατί δεν του αρέσουν οι επιπολαιότητες. Θέλει να είμαι αποφασιστική, να το παλεύω κι ακόμη και τώρα όταν με βλέπει να ταλαιπωρούμαι μου λέει: «Να φας τα μούτρα σου!».
- Έχει άποψη και για τις κολεξιόν σου;
«Ναι, και θέλει να τις βλέπει πρώτος. Όταν έκανα φέτος την επίδειξη μόδας στο «Rock 'n' Roll» στο Κολωνάκι μου είπε ότι θα σκίσουμε. Με βοηθάει μοιράζοντας κάρτες μου στη Βουλή και συστήνοντάς με σε φίλους και γνωστούς. Είναι ο αμισθί σύμβουλός μου. (γέλια)»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved