Σπυρίδων Τσαγκαράκης: Ο καλλιτέχνης παππούς και η Lady Gaga
Designers

Σπυρίδων Τσαγκαράκης: Ο καλλιτέχνης παππούς και η Lady Gaga

Η κυπριακής καταγωγής -από την πλευρά της μητέρας της- Lady Gaga δεν χρειάστηκε να προβληματιστεί ιδιαίτερα για το τι θα φορέσει κατά τον ερχομό της στην Ελλάδα.

Ο Σπυρίδων Τσαγκαράκης συγκαταλέγεται εδώ και περίπου τρία χρόνια στους στενούς της συνεργάτες. Η. γνωριμία τους προέκυψε μέσα από κοινές παρέες και έμελλε να οδηγήσει σε αμοιβαία εκτίμηση.

Ο Έλληνας σχεδιαστής αναφέρει συγκεκριμένα: «Έχουμε συνεργαστεί σε πολλά projects. Της έχω φτιάξει τα ξύλινα φτερά που φοράει σε βιντεοκλίπ, αλλά και ρούχα. Τις περισσότερες φορές εμπνέομαι κάτι και της το προτείνω. Όπως οι συγκεκριμένες δύο εμφανίσεις που επέλεγε για την είσοδο αλλά και την έξοδό της από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Πρόκειται για δυο φορέματα τα οποία δημιουργήθηκαν ειδικά για εκείνη, της τα είχα, παραδώσει παλαιότερα και είναι φτιαγμένα στο χέρι. Η Lady Gaga είναι λάτρης τόσο της σύγχρονης όσο και της αρχαίας Ελλάδας, γι' αυτό και δεν θα μπορούσε να φοράει κάτι που να μην την υμνεί» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Η εικόνα της ποπ σταρ με τα αρχαιοελληνικά φορέματα που παρέπεμπαν σε μορφή Καρυάτιδας έκαναν τον γύρο του κόσμου, με αποτελέσματα το όνομα Τσαγκαράκη να βρεθεί για μία ακόμη φορά στην επικαιρότητα.

Μάλιστα οι ξένοι δεν δίστασαν να σχολιάσουν ότι πρόκειται περισσότερο για έναν καλλιτέχνη παρά για έναν ακόμα σχεδιαστή μόδας. Κάτι που ίσως εξηγείται και από τις καταβολές του. Ο Σπυρίδων Τσαγκαράκης μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης μυρίζοντας λαδομπογιές και νέφτι, αφού ο παππούς του Ζήνων Χριστοφίδης ήταν ζωγράφος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved