Ελεύθερος ο Γαβαλάς - «Μου έχουν κατασχέσει ακόμα και το μισθό που παίρνω από τον Ant1»
Designers

Ελεύθερος ο Γαβαλάς - «Μου έχουν κατασχέσει ακόμα και το μισθό που παίρνω από τον Ant1»

Ο Λάκης Γαβαλάς πριν λίγη ώρα αφέθηκε ελεύθερος μετά την έβδομη σύλληψή του. Τι έγινε και τι είπε στο δικαστήριο ο επιχειρηματίας και σχεδιαστής;

"Μου έχουν κατασχέσει ακόμα και το μισθό που παίρνω από τον Αnt1 για τη συνεργασία μου.... Είναι σαν να μου λένε πήγαινε στη φυλακή..." αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς ενώπιον των δικαστών οι οποίοι τελικά τον άφησαν ελεύθερο μετά την 7η κατά σειρά σύλληψή του για χρέη προς το Δημόσιο.

Nα σας υπενθυμίσουμε ότι η σύλληψη έγινε έξω από το σπίτι του σε εκτέλεση καταδικαστικής απόφασης 5 ετών που του επιβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Η ποινή ήταν εξαγοράσιμη προς 20 ευρώ την ημέρα (40 με τις προσαυξήσεις) ωστόσο όπως είπε ο ίδιος στο δικαστήριο βρίσκεται σε πλήρη οικονομική αδυναμία και δεν μπορεί να πληρώσει αυτό το ποσό που ξεπερνά τις 70.000 ευρώ.

Για το λόγο αυτό ζήτησε να ρυθμιστεί σε δόσεις το πόσο , αίτημα που έγινε αποδεκτό .

Τα χρήματα θα καταβληθούν εντός 3 ετών σε 36 ισόποσες δόσεις, αρχής γενομένης από τις 15 Ιανουαρίου. Σε περίπτωση δε που δεν ανταποκριθεί σε μια δόση τότε θα εκτίσει την ποινή.

"Λόγω της κρίσης βρέθηκα το 2010 σε αδιέξοδο . Ζητήσαμε βοήθεια από τις τράπεζες δεν την έδωσαν και τον τελευταίο καιρό διασύρομαι καθημερινά. Ποιός με αυτό το διασυρμό θα σκεφτεί σοβαρά για μένα; Εγώ δουλεύω σε ένα κανάλι, προσπαθώ να ζήσω , τι άλλο να κάνω; Δώστε μου τη δυνατότητα να βρω την ηρεμία μου , να φέρω χρήματα στη χώρα μου. Όταν πλήρωνα μισθό 6.000 ευρώ στη νύφη του πρωθυπουργού κανείς δεν είπε ο Λάκης είναι καλός. Μου έχουν κατασχέσει ακόμα και το μισθό που παίρνω από τον Αnt1 για τη συνεργασία μου. Είναι σα να μου λένε πήγαινε στη φυλακή", είπε ο κ. Γαβαλάς και στις επίμονες ερωτήσεις του δικαστηρίου αν θα βρει τα χρήματα για να πληρώνει τη δόση κάθε μήνα, απάντησε "θα με ελεημονήσουν οι φίλοι μου".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved