Miss Universe 2012: Οι 89 υποψήφιες μόνο με τα εσώρουχά τους!
G-Sexy

Miss Universe 2012: Οι 89 υποψήφιες μόνο με τα εσώρουχά τους!

Μια εντελώς διαφορετική φωτογράφηση από τις συνηθισμένες ως τώρα επίσημες φωτογραφίες του διαγωνισμού Miss Universe, έκαναν οι φετινές υποψήφιες από όλο τον κόσμο. Μια φωτογράφηση ιδιαίτερα σέξι με τις υποψήφιες Μις Υφήλιος να φορούν μόνο τα εσώρουχά τους!

Ηθικός αυτουργός της πιο σέξι φωτογράφησης που έχουμε δει ως τώρα στα 61 χρόνια του θεσμού αυτού ο παγκοσμίου φήμης φωτογράφος μόδας Fadil Berisha, αποκλειστικός φωτογράφος της Rolex από το 2007 που πραγματικά έκανε εξαιρετική και άκρως επαγγελματική δουλειά μεταμορφώνοντας τα όμορφα κορίτσια σε εξαιρετικά αισθησιακές γυναίκες. Κούκλες πραγματικές!

Απολαύστε λοιπόν και τις 89 υποψήφιες Miss Universe από ολόκληρο τον κόσμο σε αυτές τις αποκαλυπτικές και σούπερ σέξι πόζες και δείτε το backstage video από την μοναδική αυτή φωτογράφηση εν αναμονή της μεγάλης βραδιάς που θα μεταδοθεί live από το Αμερικανικό δίκτυο NBC στις 19 Δεκεμβρίου.

Να σημειώσουμε εδώ πως η Μις Νότια Αφρική θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, ενώ στην 5άδα των προγνωστικών «παίζουν» ακόμα οι : Μις Μεξικό, Μις Βενεζουέλα, Μις Φιλιππίνες και Μις Πουέρτο Ρίκο. Εσείς συμφωνείτε;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved