Το ξέσπασμα της Αντωνίας Καλλιμούκου! Απειλεί με μηνύσεις!
Models

Το ξέσπασμα της Αντωνίας Καλλιμούκου! Απειλεί με μηνύσεις!

Ενοχλημένη είναι η Αντωνία Καλλιμούκου με αυτούς που προσπαθούν να την μπλέξουν με το σκάνδαλο πορνείας στη Βουλγαρία!

Η ίδια μέσω τηλεοπτικής εκπομπής αρνήθηκε την ανάμειξή της με την υπόθεση και αυτή τη φορά δημοσιεύει στο προφίλ της στο Facebook επιστολή και απειλεί με μηνύσεις.

"Στη συγκεκριμένη περίπτωση η σιωπή δεν είναι χρυσός. Δεν μιλούν αυτοί που φοβούνται. Γιατί όπως είπε ο Κένεντι: "Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το ψέμα, επανέλαβε το αρκετά συχνά και οι μάζες θα το θεωρήσουν αλήθεια. Δυστυχώς υπάρχουν συγκεκριμένοι άθλοι δημοσιογράφοι και sites που για να κερδίσουν μερικά κλικ γράφουν και φωτογραφίζουν έξυπνα μια πρώην εστεμμένη, πανελίστρια σε καθημερινή εκπομπή, με μεγάλη τηλεθέαση και μπλα μπλα, που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είμαι μόνο εγώ."

Και πρόσθεσε: "Ειδικά ένας συγκεκριμένος δημοσιο-κάφρος που ζει και αναπνέει για να σπιλώνει υπολήψεις θα υποφέρει. Η Αντωνία Καλλιμούκου δεν δέχεται παιχνίδια που μπορεί να την βλάψουν. Είναι καθαρή, δεν πουλιέται και παλεύει να την βγάλει με ένα μισθό".

Σύμφωνα δε με την εφημερίδα Espresso, η πανελίστρια της εκπομπής «Ελένη» επιθυμεί μέσω του δικηγόρου της να αποδείξει όχι μόνο ότι δεν εμπλέκεται η ίδια σε καμιά σύλληψη, αλλά και ότι δεν ταξίδεψε ποτέ στη Βουλγαρία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved