Ο κούκλος γιος πασίγνωστου μοντέλου στα βήματά της μαμάς!
Models

Ο κούκλος γιος πασίγνωστου μοντέλου στα βήματά της μαμάς!

Τελικά έχουν δίκιο που λένε οτι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. 

Η μητέρα του πανέμορφου αγοριού που βλέπετε δεν είναι άλλη από το πασίγνωστο super model των δεκαετιών '80-'90, Φιλίππα Μάθιους. Η κούκλα από την Αυστραλία που έκανε μεγάλη καριέρα στις ευρωπαϊκές πασαρέλες και όχι μόνο "πολιτογραφήθηκε" Ελληνίδα, όταν ήρθε στην χώρα μας για δουλειά, ερωτεύτηκε και έμεινε εδώ. Μαζί με την Βίκυ Κουλιανού αρχικά και στη συνέχεια και με άλλα γνωστά ονόματα του εγχώριου modeling αποτελούσαν την dream team του χώρου της μόδας.

Φυσικά παντρεύτηκε Έλληνα. Τον πολύ γοητευτικό επιχειρηματία Αλέξη Θεοδωρίδη με τον οποίο και απέκτησε δύο γιους, τον Χριστόφορο (christopher) και τον Νικόλα. Λίγο πριν την απόκτηση των παιδιών τους αποφάσισαν να επιστρέψουν μόνιμα στην πατρίδα της Φιλίππας, την Αυστραλία όπου και παραμένουν και οι δύο ακόμα και σήμερα και παρά το γεγονός οτι ο γάμος τους τελείωσε οριστικά πριν από χρόνια. Διατηρούν όμως πάντα άψογες σχέσεις.

Πλέον ο μεγάλος τους γιος ο Chris είναι 16 χρονών και προικισμένος με τα γονίδια και των δύο γονιών του και την φωτογένεια της super model μαμάς του, ο εντυπωσιακός έφηβος άρχισε να δείχνει ένα ενδιαφέρον στον χώρο του modeling. Κι ο χώρος του modeling "σφάζεται" ήδη στα πόδια του.

Τέσσερα κορυφαία πρακτορεία της Ευρώπης παλεύουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους αλλά η μαμά Φιλίππα αν και ιδιαίτερα περήφανη για τον κούκλο της έθεσε όρους. Καλό το modeling αλλά προτεραιτότητα έχουν οι σπουδές κι αν μπορεί να τα συνδυάσει και τα δύο έχει καλώς, αλλιώς πρώτα θα πρέπει να ολοκληρώσει τις σπουδές του και μετά να κάνει ότι θέλει.

Και ο εντυπωσιακός Chris συμφωνεί μαζί της. Παίρνει λοιπόν το βάπτισμα του πυρός στις πρώτες επαγγελματικές φωτογραφήσεις του αλλά πατάει σταθερά στο έδαφος ακολουθώντας τις συμβουλές της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved