Ρέα Τουτουνζή: «Υποφέρω. Ούτε αποφάσεις δεν μπορώ να πάρω»
Models

Ρέα Τουτουνζή: «Υποφέρω. Ούτε αποφάσεις δεν μπορώ να πάρω»

Έχει κάποια δόση τρέλας η Ρέα Τουτουνζή;

«Έχω και αρκετή μάλιστα! Δεν είμαι όμως απρόβλεπτη, αλλά το αντίθετο, πολύ σταθερή. Βγάζω ρίζες. Είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Ζυγό. Υποφέρω, γιατί ούτε αποφάσεις μπορώ να πάρω. Όλο «ίσως» λέω. Φανταστείτε ότι είμαι τόσο ανασφαλής, που κατεβαίνω από το σπίτι και αμέσως ξανανεβαίνω για να τσεκάρω διάφορα» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Γι' αυτό αργήσατε να κατασταλάξετε και προσωπικά;
«Ήμουν άνθρωπος που δεν πίστευε πολύ στο γάμο, σαν τελετή, σαν ένα είδος συμβολαίου. Αν παρατηρήσετε ωστόσο τις σχέσεις μου, ήταν πάντα μεγάλες. Τέσσερα χρόνια, επτά, έξι... Δεν επιδίωξα όμως να παντρευτώ. Έτυχε να γνωρίσω τον άνθρωπο της ζωής μου.
-Πόσα χρόνια είστε μαζί;
«Παντρεμένοι δύο χρόνια και ως ζευγάρι τρία και πάμε για τα τέσσερα! Στους έξι μήνες μου έκανε πρόταση γάμου και, χωρίς πολλά πολλά, το αποφασίσαμε. Με ρώτησε αν ήθελα να παντρευτούμε κι εγώ απάντησα τόσο φυσικά «Ναι, αμέ!» λες και με είχε ρωτήσει αν ήθελα να πάμε για καφέ».
- Μπορεί να μην είναι πολύ ευγενικό, αλλά το ρωτώ... Έχετε στο πρόγραμμα το κεφάλαιο «διάδοχος»;
« Είναι η πρώτη φορά που μου το θέτουν με αυτό τον τρόπο, χρησιμοποιώντας τη λέξη «ευγενικό». Η αλήθεια είναι ότι πάντα απορούσα πώς την κάνει κάποιος αυτή την τόσο προσωπική ερώτηση, γιατί υπάρχουν γυναίκες οι οποίες, π.χ., δεν μπορούν να κάνουν παιδιά! Στη δική μας περίπτωση, απλά λέμε ότι θέλουμε προς το παρόν να είμαστε έτσι όπως είμαστε. Αν έρθει, ήρθε! Ζούμε το τώρα. Είμαστε και λίγο καιρό μαζί, μόνο τρία χρόνια».
-Την Πάρο την αγαπάτε πολύ;
«Την επισκέπτομαι πλέον με τον άντρα μου και νιώθω λες και πάω πενθήμερη! Ο πατέρας μου είναι Λιβανέζος και ζούσε στην Αίγυπτο. Φέτος αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα και τον έπεισα να μη μείνει στην Αθήνα, αλλά στην Πάρο!»
-Γιατί πήρε τη μεγάλη απόφαση να έρθει στην Ελλάδα;
«Για να είμαστε επιτέλους κοντά ο ένας στον άλλο, καθώς έχω μεγαλώσει μακριά του. Είναι ευκαιρία τώρα που πήρε σύνταξη. Έχω μεγάλη χαρά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved