Η Ελληνίδα που ξετρελαίνει Ευρώπη και Ασία
Models

Η Ελληνίδα που ξετρελαίνει Ευρώπη και Ασία

Η Θέα Αθανασοπούλου είναι η Ελληνίδα που ξετρελαίνει Ευρώπη και Ασία, έχοντας ήδη μια σταδιοδρομία που εξελίσσεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Μετρά μόλις τρία χρόνια ως επαγγελματίας στο μόντελινγκ και παρ' όλα αυτά έχει καταφέρει να ταράξει τα νερά στον χώρο της παγκόσμιας μόδας.
Η Θέα Αθανασοπούλου ήθελε να σπουδάσει Αρχαιολογία. «Τα ανοιχτά χρώματα των μαλλιών και των ματιών μου και σαφώς οι σωματικές αναλογίες μου έκαναν κάποιους να μου μιλούν επίμονα για το μόντελινγκ, κάτι που ούτε μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό. Κάποια στιγμή ενέδωσα και έφτιαξα το πρώτο μου book, χάρη στο οποίο άρχισε το ταξίδι» τόνισε στο Πρώτο θέμα.
Συνεργάστηκε και με τον σπουδαίο οίκο υψηλής ραπτικής του Alexander McQueen. «Ηταν η πρώτη φορά που δούλευα με ξένους και θεωρώ την εμπειρία μοναδική. Στον συγκεκριμένο οίκο διδάχτηκα πώς αναδεικνύει ένα μοντέλο την υψηλή ραπτική και πώς παίρνεις το χρίσμα του ανθρώπου ο οποίος ξεπερνά τα στενά σύνορα της χώρας του δουλεύοντας με ξένους».
Η συνεργασία που θα κάνει γνωστό το όνομά της ακόμη και στην Άπω Ανατολή είναι αυτή με την εταιρεία ρούχων Giordano. «Το να δουλεύεις με Ασιάτες είναι εκπληκτική εμπειρία. Υπάρχει επαγγελματισμός και συνέπεια. Οι μακιγιέρ για να σε βάψουν φορούν μάσκες και γάντια, ενώ το διάλειμμα που κάνεις κατά τη διάρκεια της δουλειάς δεν ξεπερνά ποτέ τα 10 λεπτά της ώρας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved