Tεό Θεοδωρίδης: Η νέα ζωή μετά την αποφυλάκισή του και η γυναίκα - στήριγμα!
Models

Tεό Θεοδωρίδης: Η νέα ζωή μετά την αποφυλάκισή του και η γυναίκα - στήριγμα!

Σοκ είχε προκληθεί το 2009 στην είδηση της σύλληψης στη Σόφια του Τεό Θεοδωρίδη, με τις κατηγορίες του εμπορίου ναρκωτικών, αφού φέρεται να προσπάθησε να περάσει στην Ελλάδα από την Κολομβία με 4 κιλά και 160 γραμμάρια κοκαΐνη που η αξία τους ξεπερνούσε τα 500.000 ευρώ.

Έξι ολόκληρα χρόνια πέρασε στην φυλακή ο Τεό, αν και αρχικά ήταν 18 χρόνια φυλάκισης. Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, όσο ήταν στην φυλακή είδε ελάχιστα άτομα. Άρχισε να διαβάζει ασταμάτητα θέλοντας να ενδυναμώσει τον πνευματικό του κόσμο, έδειξε άριστη διαγωγή, γεγονός που συνέβαλε στην πιο γρήγορη αποφυλάκισή του. Όσοι τον είδαν από κοντά μετά την αποφυλάκισή του μιλούν για έναν άλλον άνθρωπο. Φανερά αδυνατισμένος, με κομμένα κοντά μαλλιά και μία ηρεμία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Όσο ήταν στη φυλακή ο Τεό ανακάλυψε την ζωγραφική, σχεδιάζοντας σκίτσα και πορτρέτα, ενώ παράλληλα φέρεται να προχώρησε και στην συγγραφή ενός βιβλίου. Ενός βιβλίου που περιλαμβάνει όλη του την ζωή αλλά και το πως έφτασε από τον λαμπερό κόσμο της μόδας στο σημείο να είναι εσώκλειστος σ' ένα κελί.
Ο Τεό μένει στην Θεσσαλονίκη τώρα όπου είναι η οικογένειά του και μέχρι στιγμής έχει αποφύγει να δώσει μια συνέντευξη. Όπως όμως ακούγεται θα δώσει μία και μοναδική και θα μιλήσει για όλα.
Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε ολιγοήμερες διακοπές στην Χαλκιδική. Μαζί του είναι λίγοι φίλοι αλλά και η γυναίκα που τον στήριξε όσο κανένας άλλος άνθρωπος στα δύσκολα χρόνια της φυλακής που πέρασε και συνεχίζει να τον στηρίζει. Δεν είναι άλλοι από την πρώτη του σύζυγο και μοντέλο επίσης, τη Νάνσυ Παντοπούλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved