«Σκλάβα του σεξ» 22χρονο μοντέλο. Την κρατούσε δεμένη και την βίαζε καθημερινά
Models

«Σκλάβα του σεξ» 22χρονο μοντέλο. Την κρατούσε δεμένη και την βίαζε καθημερινά

Μια σοκαριστική ιστορία με πρωταγωνίστρια ένα 22χρονο μοντέλο από την Σουηδία, το οποίο ζούσε καθημερινά εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του απαγωγέα της.


Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η ιστορία της κοπέλας από τη Σουηδία, που είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό για την επιλογή της υποψήφιας της χώρας της στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος. Ένας Ιταλός την απήγαγε και για έξι ολόκληρους μήνες την κρατούσε δεμένη στο σπίτι του στο Τσινισέλο Μπάλσαμο, της ξύρισε το κεφάλι, τη χτυπούσε και τη βίαζε καθημερινά.
Ολα άρχισαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν πήγε στο Μιλάνο για να αναζητήσει δουλειά. Μέσω facebook την πλησίασε ο 42χρονος Κλάουντιο Ροσέτο, ο οποίος της παρουσιάστηκε ως ατζέντης με υψηλές γνωριμίες. Την υποδέχτηκε με ακριβό αυτοκίνητο, ντυμένος στην τρίχα και την φλέρταρε. Μέχρι και πρόταση γάμου της έκανε και της πρότεινε να μείνει προσωρινά στο σπίτι του για να γλιτώνει τα έξοδα μέχρι να της βρει δουλειά.
Μόλις όμως μπήκαν στο διαμέρισμα, την έδεσε, τη χτύπησε και τη βίασε, κάτι που επαναλήφθηκε και τις επόμενες ημέρες. Της επέτρεπε να μιλάει μέσω Skype με τους δικούς της στη Σουηδία για να μην υποπτευτούν κάτι, αλλά μόνο στα αγγλικά.
Η μητέρα και η αδερφή του, αν και μένουν στο ίδιο κτίριο, σε άλλο όμως διαμέρισμα, δε είπαν τίποτα σε κανέναν. Γείτονες άκουσαν κάποια στιγμή τα ουρλιαχτά της κοπέλας και ειδοποίησαν την αστυνομία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved