Πόσο χρονών είναι η Χριστίνα Λαμπίρη;
Trends

Πόσο χρονών είναι η Χριστίνα Λαμπίρη;

Η Χριστίνα Λαμπίρη τολμά να αποκαλύψει την ηλικία της αλλά και όλα εκείνα τα μικρά μυστικά που την κάνουν σύμμαχο στον χρόνο που περνά.


«Δεν έκρυψα ποτέ την ηλικία μου: Είμαι γεννημένη το Δεκέμβριο του 1965. Κι ίσως να τη λέω επειδή νιώθω καλά μ' αυτήν. Ο χρόνος νομίζω ότι φέρεται καλά απέναντί μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είχα ποτέ άγχος για το πέρασμά του. Στην πραγματικότητα, δεν κάνω τίποτα από αυτά που θεωρούνται «σωστά», γιατί είμαι εξαιρετικά ασυνεπής. Λειτουργώ με πειθαρχία μόνο όταν μπαίνω σε πρόγραμμα κι αυτό συνήθως γίνεται το καλοκαίρι, οπότε αποφεύγω τα γλυκά και το ψωμί και πίνω αρκετό νερό. Για το πρόσωπό μου δεν κάνω τίποτα περισσότερο απ' τα απλά, δηλαδή να χρησιμοποιώ καθημερινά κρέμα ημέρας και να επισκέπτομαι μια φορά το μήνα την αισθητικό μου για μάσκες και ενυδάτωση. Μια φορά είχα κλείσει ραντεβού για να κάνω botox, αλλά... το ανέβαλα! Είμαι ένας χορτασμένος άνθρωπος απ' τη ζωή και αυτό είναι, ίσως, το «μυστικό» μου. Κι όταν πιέζομαι, όπως μου συνέβη φέτος το χειμώνα, και βλέπω ότι «σκληραίνουν» οι γραμμές του προσώπου μου, φροντίζω να φέρνω στο μυαλό μου την εικόνα των ανθρώπων που αγαπώ: της κόρης μου, του συζύγου μου, της οικογένειάς μου. 
Η αγάπη μάς ηρεμεί, δημιουργεί θετικές σκέψεις και μας χαρίζει λάμψη. Αυτό είναι το tip!», αποκαλύπτει η παρουσιάστρια στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved