Ελισάβετ Σπανού: Το πρώτο της τατουάζ
Trends

Ελισάβετ Σπανού: Το πρώτο της τατουάζ

Οι πρώτες διακοπές της Ελισάβετ Σπανού με τις φίλες της στη Σαντορίνη έμειναν για πάντα χαραγμένες στο σώμα της.

«Ένα αφηρημένο σχέδιο, με έναν ήλιο, ένα φεγγάρι κι ένα αστέρι, ήταν το πρώτο μου τατουάζ. Ήταν μια αυθόρμητη κίνηση και, τώρα που το σκέφτομαι, πιστεύω πως παρασύρθηκα από την ένταση της στιγμής» τόνισε στο People για την πρώτη της επαφή με τον κόσμο των τατουάζ, που έγινε σε ηλικία 17 ετών.
Πριν από δύο εβδομάδες, σε ένα από τα δάχτυλά της προστέθηκε το σύμβολο του απείρου και αισίως έφτασε στα δεκατρία τατουάζ. Μάλιστα, έχει κι ένα πολύ ιδιαίτερο λευκό tribal τατουάζ. «Είναι πολύ δύσκολο να μείνει στο σώμα το συγκεκριμένο χρώμα, καθώς δεν το δέχεται ο οργανισμός και έχει δύσκολη επούλωση». Η τραγουδίστρια έχει χαράξει μόνο σύμβολα και γράμματα, όμως με ένα είναι περισσότερο δεμένη συναισθηματικά. «Όταν έχασα τη γιαγιά μου, έκανα ένα δάκρυ στο δάχτυλό μου» αποκαλύπτει.
Ποια η σχέση της με το «για πάντα», που συνήθως ακολουθεί ένα τατουάζ; «Όλοι ευχόμαστε να έχουμε έστω ένα "για πάντα" στη ζωή μας, αλλά τα τατουάζ μετά από καιρό δεν τα βλέπεις, οπότε η αίσθηση του "για πάντα" είναι λίγο περίεργη. Λες τελικά αυτό που κρατάει για πάντα να μην το βλέπεις;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved