Βασίλης Λιάτσος: «Συνήθως χτυπάω τατουάζ μετά από αρκετή σκέψη»
Trends

Βασίλης Λιάτσος: «Συνήθως χτυπάω τατουάζ μετά από αρκετή σκέψη»

Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας στάθηκε η αφορμή ώστε ο Βασίλης Λιάτσος να χαράξει στο σώμα του μια αγαπημένη του έκφραση, η οποία στα ελληνικά μεταφράζεται ως εξής: «Αυτός που κερδίζει μια μάχη μεταξύ των αντρών είναι δυνατός, αλλά ο δυνατότερος όλων είναι αυτός που κερδίζει τη μάχη του εαυτού του».


Μάλιστα, στην αρχή και στο τέλος της πρότασης έχει προσθέσει το γράμμα «Α». Γιατί; «Το Α είναι τα αρχικά των γονιών μου, Αιμίλιος και Αθηνά. Το συγκεκριμένο τατουάζ με εκφράζει απόλυτα, γιατί έχει να κάνει με ένα προσωπικό θέμα υγείας που πέρασα και μέσα από όλο αυτό διαπίστωσα πως πρέπει να παλεύεις για κάποια πράγματα μόνος σου προκειμένου να τα ξεπεράσεις. Αυτό ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσω να χαράζω ανεξίτηλα σημάδια. Ομολογώ πως στην αρχή οι γονείς μου δεν χάρηκαν, αλλά μου έχουν εμπιστοσύνη. Σίγουρα με τα αρχικά τους ευχαριστήθηκαν, αλλά οι γονείς πάντα βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα» τόνισε στο People.
Προς το παρόν, όλα τα τατουάζ του συγκεντρώνονται στο δεξί του χέρι – μία μέρα μετά τη φωτογράφιση θα χάραζε ακόμα ένα σχέδιο. «Θέλω να νιώθω πως έχω χημεία με τον άνθρωπο που ζωγραφίζει το σώμα μου, γιατί είναι κάτι που μένει εφ' όρου ζωής, δεν είναι μια απλή αγορά. Εγώ του λέω τις ιδέες μου και εκείνος δημιουργεί στο χαρτί. Συνήθως χτυπάω τατουάζ μετά από αρκετή σκέψη, αν και έχει τύχει να πάρω και μια πιο βιαστική απόφαση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved